25. feb. 2009

Her er Københavns billigste ejerlejligheder



Kan du nøjes med 30 kvadratmeter bolig, og har du en venlig bankrådgiver, der vil låne dig en halv million, har du to muligheder for at købe dig ind på ejerboligmarkedet i København. 

Den første mulighed er denne  hybel på Rodosvej på Amager, der har været gennem to pris-sænkninger og er endt på 495.000 kroner. Den ligger både tæt på Amager Strandpark, Fortet og 5-øren og har ifølge mægleren et hyggeligt gårdmiljø.

Er den ikke lige sagen, kan man  overveje denne lejlighed på Jansvej, der også ligger på Amager. Lejligheden har ikke været gennem nogen prisfald og kan byde på 44 kvadratmeter bolig fordelt på to værelser. Mægleren begrunder den lave udbudspris med, at den skal moderniseres og sælges i en fart. Med udråbstegn efter fart.

Store prisfald
Kan din økonomi bære at låne en million kroner, udvider spektret over lejligheder sig betragteligt. I det københavnske område er der i øjeblikket 234 ejerlejligheder til salg til under en million kroner, og knap 70 procent af dem har været gennem et eller flere prisfald.

Lejligheder i København N, NV og S står for de største prissænkninger, men man kan også finde et par stykker i andre af byens kvarterer. Blandt andet denne lejlighed på Bogensegade på Østerbro, hvor sælgeren har hugget 37 procent af prisen. Lejligheden er en toværelses fordelt på 42 kvadratmeter og ligger på det indre Østerbro nær Bopa Plads. Prisen er én million kroner lige ud.

For 695.000 kroner kan man erhverve sig denne studenterhybel på Matthæusgade på Vesterbro. Lejligheden er faldet med 30 procent, siden den blev sat til salg, og den er ifølge mægleren perfekt til førstegangskøberen. Til gengæld hører lejligheden ikke til blandt de største af slagsen i København med sine 32 kvadratmeter