Nyhedsbrevet Bolignyt

Ny aftale: Andelshavere får rabat på Boliga Selvsalg

Skrevet af Boliga.dk (30. april 2014)


ABF's andelshavere får adgang til rabatordning på Boliga Selvsalg.


Boliga.dk har indgået et samarbejde med Andelsboligforeningernes Fællesrepræsentation (ABF), der fremover vil tilbyde alle deres medlemmer en medlemsrabat på nyoprettede boligannoncer på Boliga Selvsalg.

Foruden rabatten vil ABF’s medlemmer, der tæller over 100.000 andelshavere, gratis få adgang til fremhævninger i Boligas søgelister, når de sælger deres boliger gennem Boliga Selvsalg.

Boliga-partner Ricco Zuschlag ser et stort potentiale i samarbejdet, som yderligere skal styrke salget af andelsboliger og Boliga Selvsalg.

- Det er en helt unik mulighed for at skabe mere vækst på andelsboligområdet til gavn både for ABF’s 100.000 medlemmer, for Boliga Selvsalg og for de 800.000 boligsøgende, der hver måned besøger Boliga.dk siger Ricco Zuschlag.

Aftalen giver ifølge ABF’s direktør, Jan Hansen, ekstra værdi til medlemmerne.

Stor interesse i København
- Det har længe været et stort ønske blandt medlemmerne at kunne styrke eksponeringen af deres ledige andelsboliger til en rimelig pris. Og med en så vigtig aktør på boligsalgsområdet, som Boliga Selvsalg, håber vi, at medlemmerne vil opleve det nye samarbejde som en gevinst, udtaler Jan Hansen.

Boliga Selvsalg blev lanceret for et år siden, og siden har mange tusinde danskere valgt selv at stå for salget af deres bolig.

Interessen for selvsalgs-konceptet er særligt stor i København, hvor 11 procent af de udbudte boliger i 2014 på Boliga.dk er oprettet via Boligas selvsalgsløsning, mens det på andelsboligmarkedet drejer sig om hele 26 procent.

Læs mere om selvsalg på Boliga her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.