Nyhedsbrevet Bolignyt

Ugens bolig: Køb dit eget forsvarsværk

Skrevet af Boliga.dk (15. januar 2013)


Fortet er vurderet til at være 7,3 mio. kr. værd. Foto: itvang.dk


Har du altid drømt om at eje dit helt eget forsvarsværk, er en sjælden mulighed nu dukket op nord for København.

Buddinge Batteri, der blev bygget i 1888-1889 og som skulle støtte Bagsværdfortet og Gladsaxefortet i tilfælde af et angreb, er nemlig røget på tvangsauktion, og den kommende køber kan blandt andet se frem til 14 bygninger med rødt tegltag og grønne hoveddøre og et samlet tinglyst areal på over 8.000 kvadratmeter.

Den offentlige vurdering er sat til 7,3 mio. kr.

Ifølge salgsopstillingen på tvangsauktionssiden itvang.dk er bygningerne i udmærket stand udvendigt, men indeni er de slidte, beskidte og i dårlig stand, blandt andet som følge af indbrud, tyveri og opmagasinering af skrald.

Nedlagt i 1920
Batteriet, som er fredet, blev nedlagt i 1920, og i dag er der tale om et åbent jordareal bestående af en central vold 2-3 m over den omgivende tørre batterigrav og med en omgivende ydre vold. Hele arealet er spærret af aflåste gitterporte.

Der var i den centrale vold indbygget seks betonbriske til kanoner, to ammunitionsdepoter af beton og en kommandostation, også af beton.

Armeringen bestod af seks 12 cm. kanoner.

Se billeder af fortet her (klik på salgsopstillingen)

Fik du læst:

Nye tal: Lejligheder bliver solgt hurtigere

Her er vinderen af iPad Mini'en

Steen Gudes luksus-slot ryger på tvangsauktion

Slagtilbud på Amalie-villa

Disse mæglere har nu billeder på Boliga

Jurahjørnet: Kan jeg flytte ind i mit værelse og opsige lejekontrakten?

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.