Nyhedsbrevet Bolignyt

Mord på badeværelset: Se kendt provokunstners vilde lejlighed

Skrevet af Boliga.dk (31. oktober 2012)


Marco Evaristtis udsmykning af toilettet. Foto: Moow2


Kunstneren Marco Evaristti rejste en storm af offentlig forargelse, da han for 12 år siden lod publikum vælge, om 10 sværddragere, der svømmede rundt i blendere, skulle skæres til plukfisk.

Og den 49-årige kunster også formår også at skille sig ud fra mængden på den private front.

Hans lejlighed, der kom på markedet i maj, indeholder blandt andet et badeværelse, som leder tankerne hen på den berømte badescene i Alfred Hitchcocks "Psycho".

Rummet er dekoreret med noget, der skal forestille blodpletter, og som prikken over i'et er der hugget en køkkenkniv ind i spejlets ramme.

Er man inkarneret fan af den amerikanske skuespiller Al Pacino, kan man godt begynde at glæde sig til at komme på toilettet, som er udsmykket med plakater og citater fra nogle af hans mest kendte film fra 1970'erne og 1980'erne som politikrimien "Serpico" og det bloddryppende gangsterdrama "Scarface" .

Se billederne af lejligheden her

Og se boligannoncen hos mægleren her

Fik du læst:

S: Mæglernes priser skal frem i lyset

Onsdags-analysen: Inflation er ikke kun en belastning af budgettet

Her finder du Danmarks mest energivenlige villaer

Jurahjørnet: Min søn skal have mit hus. Hvordan er reglerne?

Sissel Kyrkjebø sætter sin danske luksusvilla til salg

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.