Nyhedsbrevet Bolignyt

Peter Linck truet af ny tvangsauktion

Skrevet af Boliga.dk (23. januar 2013)


Peter Linck og hans kone Camilla må formentlig vinke farvel til strandvejsvillaen. Foto: Søren Bidstrup


Først røg sommerhuset, og nu må den tidligere bladkonge Peter Linck og hans kone Camilla formentlig også se deres hjem på Strandvejen i Charlottenlund ryge på tvangsauktion.

Stifteren af månedsmagasinet Euroman og avis-floppet Dagen solgte i 2011 sit hus til sin kone for 15 mio. kr., og dermed blev Camilla Linck ansvarlig for gælden i parrets private bolig, der ifølge tvangsauktionssiden itvang.dk er på 21 mio. kr.

Realkredit Danmark, der har et tilgodehavende i villaen på 12,3 mio. kr., har begæret tvangsauktionen, som finder sted den 30. januar, hvis Linck altså ikke får afværget den forinden.

Fri udsigt over Øresund
Ifølge salgsopstillingen er der tale om en yderst attraktiv palæejendom nord for København med Charlottenlund Skov som direkte nabo og fri udsigt over Øresund.

Grunden er i ca. to meters højde over Strandvejen med en støttemur i granit med smedejernsgitre på toppen.

Ejendommen, der breder sig ud over 355 kvadratmeter, er i tre fløje og med to etager, har fuld kælder og er fuldt moderniseret.

Indendøre er der blandt andet en søjlehal med fire søjler, to stuer med kamin og walk in-closet, mens man kan hall'en på første sal kan nyde udsigten over Øresund fra balkonen.

Den offentlige vurdering er på 8.250.00 kr. - et godt stykke mindre, end hvad Peter Linck selv gav for ejendommen i 2006, hvor salgsprisen lød på 15,5 mio. kr.

Sommerhuset bortauktioneret to gange
Peter Lincks sommerhus i nordsjællandske Tisvildeleje røg på tvangsauktion i 2012, hvor hans egen kone, Camilla Linck, bød højest på auktionen og dermed sørgede for, at ejendommen indtil videre blev i familiens besiddelse.

Efterfølgende lykkedes det ikke parret at få en aftale i stand med kreditorerne, og huset blev bortauktioneret i november 2012.

Ifølge Boligas database over salgspriser betalte Peter Linck 4,1 mio. kr. for ejendommen i 2006.

Se auktionen over pragtvillaen i Charlottenlund her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.