Nyhedsbrevet Bolignyt

Ugens bolig: Villa sælges med rabat på 23 mio. kr.

Skrevet af Boliga.dk (23. januar 2013)


Villaen på Sofievej kostede 60 mio. kr. i 2009. Nu kan den fås for 37 mio. kr.. Foto: Jan Fog


Selv ultrarige danskere smider ikke sådan uden videre 60 mio. kr. efter en bolig.

Det har ejeren af en særdeles luksuriøs villa i Vedbæk måttet sande.

Ejendommen, der ligger lige ud til Øresund, blev sat til salg i september 2009 for 60 mio. kr. - på daværende tidspunkt den højeste udbudspris på landsplan - men trods overvældende interesse for boligannoncen på Boliga.dk, hvor flere end 10.000 brugere klikkede på den, bød ingen det svimlende beløb.

Siden blev prisen på ejendommen først sat ned med først 12 mio. kr., derefter otte mio. kr. og da ingen viste sig villige til at lægge pengene på bordet, røg boligen helt af markedet  i sommeren 2011.

Nu er den kommet til salg igen, og denne gang forlanger ejeren blot 37 mio. kr. for herligheden - 23 mio. kr. under den oprindelige udbudspris.

Stjernekikkert-tårn
37 mio. kr. er selvfølgelig også en sjat, og den kommende køber kan da også se frem til en ganske særlig villa med en virkelig god beliggenhed.

Det er kendis-mægleren Jan Fog, der står for salget, og han fremhæver blandt andet boligens stjernekikkerttårn, den over 4.000 kvadratmeter store grund og de 618 kvadratmeter bolig fordelt på tre etager.

Bevæger man sig ind i huset, kan man lade sig imponere over sittinghall'en med pejs, herreværelset, biblioteket med brændeovn eller opholdsstuen med fløjdøre til haven mod sundet.

Adgangen til stjernekikkerttårnet er via en vindeltrappe med adgang fra alle ejendommens etager, og foretrækker man at nyde udsigten uden for huset, kan man gøre det fra den store træterrasse med panoramaudsigt over Øresund og Hveen.

Se pragtvillaen her http://www.boliga.dk/map.aspx?id=828352

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.