Nyhedsbrevet Bolignyt

Top 10: Drømmevillaer i udkantsdanmark

Skrevet af Boliga.dk (12. december 2012)


Man får meget for pengene, hvis man bevæger sig lidt væk fra området nord for København.


Området nord for København er spækket med smukke lukssusvillaer, men men får så sandelig også lov at betale for dem.

Bevæger man sig i stedet ud til de områder, der er døbt med det lidet flatterende udtryk "udkantsdanmark", finder man lige så mange imponerende liebhaverejendomme, og det bedste af det hele er, at de koster en brøkdel af prisen og byder på mindst lige så meget luksus som i Nordsjælland.

Boliga har fundet de 10 dyreste villaer i udkantsdanmark.

10. Brede Bygade 34, Bredebro. Pris: 5.995.000 kr.

Knap seks millioner kroner koster denne domicilejendom i Sønderjylland, der breder sig over 599 boligkvadratmeter, bl.a. med gildesal i alt 15 værelser og pejsestue med indbyggede reoler.

Ejendommen har været ramme for to kongebesøg, først af Kong Chr. d. 8. i 1847 og siden af Kong Chr. d. 10. i 1920.

Ifølge mægleren omkranser en parklignende have ejendommen.

Se den imponerende ejendom her

9. Nibevej 203, Øster Hornum. Pris: 5.995.000 kr.

Der er kun 20 minutters kørsel til Aalborg fra liebhaverejendommen i Rebild Kommune, hvor en køber til denne villa får 10 hektar jord med i prisen.

Boligen indeholder blandt andet en udestue på 30 kvadratmeter med speciallavet køkken i stål, integreret Weber gasgrill og pejs, terrasse med udsigt over marker, hævet hjørnespa, og desuden hører der en dobbelt garage og et stort maskinhus med bl.a. hesteboks til ejendommen.

Boligarealet er på 350 kvadratmeter.

Se luksusboligen her

8. Holmsborg 15, Langemark (Samsø). Pris: 6,2 mio. kr.

Havudsigt, knap 500 kvadratmeter bolig og en grund på 20.000 kvadratmeter.

Samsøs dyreste villa har stået til salg i over et år, og skulle man have lyst til at byde på den, kan man ifølge mægleren se frem til en liebhaverejendom i åbent land, tæt på vandet og Ballen Havn.

Ejendommen er totalt renoveret og indeholder syv værelser, tre badeværelser, fire toiletter, en stor spisesal med landkøkken og en stor stue på 120 kvadratmeter.

Se luksusejendommen her

7. Kongevej 100, Sønderborg. Pris: 6,5 mio. kr.

Mægleren reklamerer med "havkig" fra denne villa i Sønderborg, der kan byde på 237 kvadratmeter bolig og en grund på 1200 kvadratmeter.

Huset har været til salg siden juni 2009, men har trods mere end tre år på markedet ikke været gennem en prisnedsættelse.

For pengene får man blandt andet en hall, køkken med hvide fyldningslåger, stort kontor og badeværelse med bruser.

Desuden er der en vestvendt spisestue med udgang til balkon og udsigt over haven og en syd- og vestvendt opholdsstue med dobbelt fransk dør.

Fra første sal er der udsigt over Sønderborg Fjord.

Se liebhavervillaen her

6. Bøgely 20, Haderslev. Pris: 6.950.000 kr.

Er du interesseret i en "fuldmuret pragtvilla" på 436 kvadratmeter og med en kæmpe kælder, bør du overveje at tage til sønderjyske Haderslev.

Byens pt. dyrest udbudte villa har været til salg snart to måneder, men har endnu ikke formået at tiltrække sig stor opmærksomhed, da den i skrivende stund kun er blevet set 110 gange via Boliga.

Der er ellers masser af gode grunde til at tage et ekstra kig på villaen, der ikke ligner noget, man har set før, og mægleren må da også kapitulere med ordene: "En fyldestgørende og retfærdig beskrivelse af denne prægtige villa på få linjer umuliggøres af den detaljerigdom, der præger ejendommen."

Se villaen her

5. Bjerget 22, Varde. Pris: 6.995.000 kr.

En ejendom af denne type villa med sikkerhed blive revet væk, hvis den var til salg for syv mio. kr. i det nordlige Sjælland, men i Varde er priserne betydeligt lavere.

Det 372 kvadratmeter store palæ har udsigt over Isbjerg Plantage, og den kommende ejer kan glæde sig over adgang til egen sø for enden af haven, mens der indendøre blandt andet er opholdstue med døre til terrasser⁄have, badeværelse med spa og i garagebygningen er der fuldisoleret jagtstue⁄billiardrum.

Se luksusejendommen her

4. Hestehøje 6, Kalundborg. Pris: 7,9 mio. kr.

Kalundborg Kommune i Vestsjælland har været hårdt ramt af boligkrisen, og især de dyre boliger har været svære at afsætte, idet ingen villaer indtil videre er blevet solgt for over tre mio. kr. i 2012.

Skulle man være interesseret i at investere lidt ekstra, kan man overveje denne liebhavervilla, der har udsigt over Kalundborg Fjord.

Huset er på 255 kvadratmeter og udmærker sig blandt andet ved elevator, sauna, spa, vinkælder, skifertag med kobberinddækning, kæmpe udsigtsterrasse og sågar en nødgenerator.

Se boligen her

3. Toldboden 7, Rørvig. Pris: 9.250.000 kr.

Der er udsigt over havet og 318 kvadratmeter bolig at boltre sig på, hvis man køber denne liebhaverbolig i Rørvig i Nordvestsjælland.

Ejendomsmægleren fremhæver blandt andet de seks dobbelte glasdøre, der vender ud med vandet og "trækker naturen helt ind i boligen."

Derudover hører der to separate bygninger på i alt 114 kvm. til ejendommen, hvor der skulle være plads til mindst tre biler, værksted og toilet, og vil man hellere slikke sol kan man gøre det på den 1.872 kvadratmeter store grund, der går helt ned til stranden.

Se ejendommen her

2. Lindelsevej 70, Harpelunde. Pris. 10.000.000 kr.

Villapriserne på Lolland er faldet voldsomt i de seneste år, men der er stadig nogle få dyre ejendomme til salg, og dette emne vest for Nakskov holder formentlig sit høje prisleje som følge af den tilhørende grund.

Der er nemlig tale om 20.000 kvadratmeter park, hvorfra der er udsigt over Nakskov Fjord, mens fem hektar grund er udlagt til græsareal og juletræsplantage.

Selve ejendommen er kun kort beskrevet, men det fremgår af billederne, at der blandt andet hører swimmingpool til villaen.

Se den her

1. Troensevej 31, Svendborg. Pris: 29.5 mio. kr.

Mangemillionæren Christian Haars pragtvilla i Vindeby ved Svendborg har efter mere end 28 måneder på markedet endnu ikke tiltrukket en køber.

De mange penge giver blandt andet adgang til 180 graders udsigt over Svendborg Sund, en grund på 40.000 kvadratmeter og sidebygninger med swimmingpool, fitnessrum, kontor/alrum, hestestald, to bokse og fold og et parklignende haveanlæg.

Se ejendommen her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.