Nyhedsbrevet Bolignyt

Værsgo: Billige andelsboliger med en lav boligafgift

Skrevet af Boliga.dk (9. december 2009)


Der er kig til Vennelystparken fra denne andelslejlighed i Århus. Foto: Nybolig


Er et lavt indskud lig med en høj boligafgift?

Ikke nødvendigvis.


Boliga har taget et tjek på andelsboligmarkedet i København, Århus, Odense og Aalborg, og sorteret efter boliger, der koster maks. 5000 kroner i månedlig ydelse.


Herunder kan du se de billigste af dem:

København:


Donaugade, København SIndskud: 178.000 kr.
Boligafgift: 4.061 kr.

Denne 51 kvadratmeter store andelsbolig er lige blevet sat til salg, og er du villig til at betale prisen, er der ifølge mægleren ikke mere end et par minutter til Lergravsparken Metro Station og en lille cykeltur til Amager Strandpark. Selve boligen er et håndværkertilbud, hvor der skal etableres et badeværelse et et halvt køkken. Til gengæld har sælger købt de fleste af materialerne til det.


Ringertoften, København NVIndskud: 189.000 kr.
Boligafgift: 4.517 kr.

Her er der tale om en nyistandsat toværelses-lejlighed med udsigt til grønt område. Der er 56 kvadratmeter at boltre sig på, og ønsker man at komme lidt væk fra byens beton, skulle lejligheden ifølge mægleren ligge i gåafstand af Utterslev Mose. Boligen er istandsat for 154.500, mens selve andelen koster 34.500 kroner.


Se flere billige andelsboliger i København her

Århus:


Høegh-Guldbergsgade, Århus CIndskud: 243.000 kr.
Boligafgift: 4.828 kr.

Der er kig til Vennelystparken og et par hundrede meter til Universitetet. Og så ligger lejligheden på 54 kvadratmeter i øgade-kvarteret i det centrale Århus. Føler du dig stimuleret af reklamen fra mægleren, så skulle der også være en lys stue og et "optimalt" udnyttet badeværelse.


Ingerslev Boulevard, Århus CIndskud: 248.000
Boligafgift: 4.112

Du skal ikke have for sarte lægmuskler, hvis du vil bo i denne andelsbolig på Ingerslev Boulevard, for lejligheden ligger på femte sal.


Beliggenheden efter mæglerens mening til gengæld fin med kort afstand til Bruuns Galleri og diverse uddannelsesinsitutioner. Der skulle ligeledes være et roligt soveværelse til gårdsiden og en "indretningsvenlig" stue til den angiveligt kræsne køber. Lejligheden er på 37 kvadratmeter.


Se flere billige andelsboliger i Århus her


Odense:


Strynøgade 12, Odense CIndskud: 150.907 kr.
Boligafgift: 3.088 kr.

Odense kan ifølge mægleren bag denne andelslejlighed byde på alt, hvad hjertet begærer. Så hvis også hjertet begærer denne 79 kvadratmeter store lejlighed med tre værelser, er det bare om at slå til. Mægleren oplyser i øvrigt, at lejligheden ligger tæt på skov, skole og kolonihaver, og at viceværten er meget omhyggelig med rengøringen i opgangen.


Strynøgade 6, Odense CIndskud: 222.115 kr.
Boligafgift: 3.201 kr.

Endnu en lejlighed på Strynøgade og ikke overraskende med de samme beliggenheds-mæssige egenskaber som boligen ovenfor. Det er formenlig samme vicevært, der servicerer beboerne i nummer 6 og i nummer 12, for også her er han særligt omhyggelig med rengøringen. Andelslejligheden er på 78 kvadratmeter.  


Se flere billige andelsboliger i Odense her


Aalborg:


Priorgade, AalborgIndskud: 134.000 kr.
Boligafgift: 4.858 kr.

40 kvadratmeter bolig får du for pengene, hvis du køber lejligheden med "vel nok et af Aalborgs billigste andelsbeviser", som det lyder i salgsopstillingen. Der er hvide lofter og vægge og plads til både spiseplads og sofahjørne, og så følger der et tremmerum med. I kælderen.


Østre Allé, AalborgIndskud: 275.000 kr.
Boligafgift: 2.745 kr.

Tæt på Østre Anlæg og øgadekvarteret ligger denne andelsbolig på 55 kvadratmeter og venter på at blive solgt. Lejligheden er faldet 13 procent i pris og udbydes til 200.000 kr. under andelsværdien. Køkkenet er ifølge mægleren lille men funktionelt, og stuen er desuden "hyggelig".


Se flere billige andelsboliger i Aalborg her

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.