Er den bolig du har kig på overvurderet i pris?

Når du som køber kigger på en bolig, skal du huske, at ejendomsmægleren repræsenterer sælger og har en forpligtigelse til at kræve den højeste mulige pris. Sælgere af boliger har måske også en overvurderet holdning til, hvad forbedringerne i boligen er værd.

Dog sker det ofte, at der forekommer afslag i prisen, og med Boligas boligvurderingsværktøj, kan du trække en uafhængig vurdering af boligen baseret på et stort datagrundlag og mange statistiske variabler.

Med adgang til Boligas boligvurderingsværktøj, kan du trække lige så mange rapporter du vil for kun 199 kr. / md.

Du kan derfor også trække vurderinger af andre boliger i nærområdet – også dem der ikke er til salg – for at sammenligne det med den pris, som ejendomsmægleren er kommet frem til.

Se et eksempel på en boligvurderingsrapport »    
  • Træk så mange rapporter du vil
  • Afmeld nemt og hurtigt
Få dine vurderinger her »
Kun 199 kr./md.

Hvad er andre boliger værd i området?

Du er bedst tjent med adgang til så mange informationer som muligt, og med Boligas boligvurderingsværktøj kan du trække rapporter på over 2 millioner boliger i Danmark, og du kan nemt sammenligne for at få et bedre overblik, hvorvidt prisen er realistisk.

Stort datagrundlag for udregning

Boliga er Danmarks største uafhængige boligsite, og vi ligger inde med millioner af data omkring udviklingen på boligmarkedet. Sammen med statistiske variabler bruger vi det, til at vurdere værdien af en bolig.

Træk rapporter via mobilen

Har du en smartphone med adgang til internettet, så kan du nemt bruge værktøjet via mobilen
og trække rapporter,
uanset hvor
du er.

 

Hvad siger kunderne?

Se et eksempel på en
boligvurderingsrapport »

Læs mere i vores FAQ »

Eksempel på vurderingsrapport