Nabohjælp

Boliga støtter nu aktivt projektet Nabohjælp, som er et initiativ fra Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden.

Som Danmarks største boligside ser vi det som en del af vores ansvar at udbrede kendskabet til initiativet blandt vores mange brugere her på Boliga, så vi aktivt kan bidrage med at nedbringe antallet af indbrud.

Nabohjælp kan bruges til både at undgå indbrud, skabe bedre netværk i nabolaget og bedre sikkerhed ved ferier. Dette er relevant for både nye og gamle boligejere og -lejere.

Hvordan gør du

Klik dig videre til Nabohjælp.dk på knappen her til højre, skriv dig op og kontakt dine naboer med det samme og få det fulde udbytte af Nabohjælp.

Ny udgave af den kendte Nabohjælpsordning:
Det Kriminalpræventive Råd og TrygFonden har moderniseret nabohjælp. Borgeren har med www.nabohjælp.dk fået et konkret redskab, der gør det lettere at oprette og vedligeholde nabohjælp i både ferien og i hverdagen. Erfaringer viser, at du med nabohjælp kan undgå op til hvert 4. indbrud.

Her kan du se hvordan du kan beskytte din bolig bedst: www.dkr.dk, www.nabohjælp.dk eller www.stopindbrud.dk

Boliga.dk bruger cookies for at forbedre din oplevelse, vurdere brugen af de enkelte elementer på websitet og til at støtte markedsføringen af vores services. Ved at klikke videre på websitet accepterer du websitets brug af cookies.

OK

Den version af browseren Internet Explorer du bruger er forældet. Den har kendte sikkerhedshuller og ulemper og begrænsede funktioner. Vi opfordrer dig derfor til at opgradere til en nyere moderne browser. Du kan opgradere din browser ved at klikke her.