Få skødeskrivning for kun 1.799 kr. inkl. moms.

Skødet alene kan koste helt op til 2.500 kr. Lige nu kan du vælge at få både skøde og rådgivning fra en autoriseret boligadvokat for kun 6.799 kr. i alt inkl. moms.

Kontakt mig

Eller ring på:

70 18 19 20

Man-Tor 9:00 - 17:00

Fre 9:00 - 16:00

Søn 12:00 - 14:00

Vores garanti: Skulle handlen mod forventning ikke gå igennem, får du ingen regning.


Derfor skal dit skøde laves af en boligadvokat

Ved tinglysningen af skødet overtager du ansvaret for alle økonomiske udlæg i boligen. Derfor er det meget vigtigt, at der er styr på alt i forbindelse med udarbejdelsen og tinglysningen af skødet.

Du er bedst sikret ved at få en boligadvokat til hjælpe dig. Samtidig er det boligadvokatens ansvarsforsikring, der dækker eventuelle tab i forbindelse med fejl i skødet.


Derfor skal du have rådgivning fra en boligadvokat

Som boligkøber er der mange faldgruber, og det er en stor fordel at få kyndig rådgivning. Når du vælger rådgiver, skal du tænke på, at de fleste rådgivere i virkeligheden er sælgere, der forsøger at sælge deres egne produkter.

En boligadvokat derimod må ikke tage provision, og du kan stole på, at boligadvokaten rådgiver dig ud fra, hvad der er bedst for dig – ikke banken eller realkreditinstituttet.

Få køberrådgivning fra en boligadvokat

Vind Boligadvokater er et moderne advokatkontor med speciale i fast ejendom. Vi hjælper dig sikkert igennem din bolighandel, så du undgår dyre faldgruber. Teamet har siden 2010 hjulpet tusindvis af glade kunder, og vi svarer på din henvendelse indenfor 24 timer. Vi ønsker at give dig rådgivning i øjenhøjde til den bedst mulige pris.

Vælger du både skødeskrivning og rådgivning, får du hele processen fra start til slut:

  • Køberrådgivning
  • Prisforhandling
  • Skødeskrivning
  • Refusionsopgørelse
  • Rådgivningen tager altid udgangspunkt i din konkrete situation og det, der er bedst for dig.

Vores garanti: Skulle handlen mod forventning ikke gå igennem, får du ingen regning.