20. apr. 2021

Tankstation, pizzeria og storcenter: Her er markedets mest specielle ejendomme til salg 


Blandt parcelhuse med ligusterhæk, toværelses ejerlejligheder i landets største byer og træsommerhuse på kystnære beliggenheder kommer der med jævne mellemrum ejendomme på markedet, som skiller sig gevaldigt ud.


Det er nemlig ejendomme, hvor du får lidt mere med i handlen end boligkvadratmeterne.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


I boligerne her får du således optimale omgivelser til at arbejde hjemmefra - eller måske muligheden for at indfri en årelang drøm om at blive pizza-bager, butiksindehaver eller måske eje et shoppingcenter i København.


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  
Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus



Her er markedets mest specielle ejendomme til salg


Pizzeria


På Sct. Jørgensbjerg i Kalundborg har du mulighed for at udfolde din pizzabagerevner i den tilhørende restaurant, som ligger i husets stueetage.


Ejendommen er nemlig til salg for 1,6 millioner kroner. Et beløb, hvor du udover et pizzeria får flere boliger, der samlet set breder sig over 161 kvadratmeter, med i prisen.



Se ejendommen her


Sportsbutik


Foto: Evald Møller Bolig 

 

Har du nogensinde drømt om at eje din egen butik, så har du muligheden i Løgumkloster, hvor en ejendom på Storegade 12 i den sønderjyske by er til salg for 1,65 millioner kroner.

 

I dag er der en sportsbutik i stueetagen med tilhørende kontor og et trykkeri. På første sal er der en bolig på i alt 258 kvadratmeter.



Se ejendommen her


Tankstation


På Storegade i Klovborg får du - udover et hus på 175 kvadratmeter -  et tankanlæg fra Go’on for lige under to millioner kroner.


På grunden ligger også et autoværksted, der blandt andet består af to store haller samt en tidligere butik ud mod hovedvejen i den lille midtjyske by.



Se ejendommen her

 

 

Shoppingcenter


Lige nu kan du også erhverve dig et helt shoppingcenter, dog på noget anden vis end et almindeligt huskøb. Butikscenteret Kronen i Vanløse er nemlig ifølge Boliga.dk begæret på tvangsauktion.


Det betyder, at du kan byde på centeret, der indeholder 118 lejligheder, butikker, fitnesscenter og parkeringspladser, den 29. april i Retten på Frederiksberg.



Se ejendommen her


Frisørsalon


Foto: Home Dronninglund

 

Frisørerne rundt omkring i landet er ved at være åbnet igen, og i Hjallerup i Nordjylland har du muligheden for at få din helt egen salon.


Her kan du nemlig købe en 164 kvadratmeter stor villa for 1.775.000 kroner, hvor du også får en 110 kvadratmeter stor frisørafdeling med alt fra vaske til stole og spejle med i prisen.



Se ejendommen her

 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  
Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga