25. mar. 2020

Farvel til Vesterbro: Stjernepar sælger lejligheden med rabat


Efter tre måneder på boligmarkedet kan det kunstneriske par Louis Samson og Sarah-Sofie Torp Boussnina-Myhre begynde at folde flyttekasserne og så småt sige farvel til hjemmet på Vesterbro. 


Parrets 90 kvadratmeter store lejlighed i den københavnske bydel ikke langt fra Hovedbanegården er nemlig blevet solgt.


Det skriver boligsitet Boliga.dk.


De nye ejere har lagt 4,15 millioner kroner for at overtage nøglerne til de to værelser, der ligger i en klassisk lejlighedsejendom fra 1872. 


Det betyder, at Julias Moon-musikeren og Lærkevej-skuespillerinden endte med at give lidt rabat i handlen: den sidste udbudspris lå nemlig på 4.395.000 kroner og altså 245.000 kroner højere end det endelige hammerslag.


På trods af afslag har parret dog fået mere for lejligheden end de 3.525.00 kroner, de gav for den ved en familieoverdragelse tilbage i 2016.



Over gennemsnittet i dyrt område


Louis Samson Myhre - der har forkælet danskernes øregange som forsanger i det hedengangne band Julias Moon - blev gift med Fasandræberne-skuespillerinden Sarah-Sofie Torp Boussnina-Myhre i 2016 - samme år hvor de overtog lejligheden på Vesterbro. 


Selvom parret altså nu siger farvel til deres første hjem som ægtepar, kan de glæde sig over at have fået 46.100 kroner for hver af de 90 kvadratmeter i københavnerlejligheden - hvilket ifølge tal fra Boliga.dk er en smule mere end gennemsnittet for bydelen.


På Vesterbro gav sidste års købere omkring 44.700 kroner pr. ejerlejlighedskvadratmeter*, og der med har området nogle af landets allerhøjeste salgspriser.


København V er således kun overgået af Nordhavn, København K, Frederiksberg C og Hellerup, hvor en ejerlejlighedskvadratmeter  kostede mellem 46.000 og 54.500 kroner.


Sarah-Sofie Torp Boussnina-Myhre har udover tv-serien Lærkevej og filmatiseringen af Jussi Adler-Olsens anden roman om Afdeling Q også optrådt i blandt andet 1864 og Broen.


Julias Moon og Louis Samson Myhre er nok især kendt for monsterhittet Lipstick Lies.


Se parrets tidligere lejlighed her


*Boliga.dk har udregnet den gennemsnitlige salgskvadratmeterpris på ejerlejligheder solgt i hele 2019 fordelt på postdistrikter.

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga