Foto: Danbolig Espergærde // Foto: Home Nysted // Foto: Unni Estates
11. Jun. 2021

21 værelser: Her er landets største villaer til salg


Et hjemmekontor, et walk-in-closet og måske endda en biograf.


Det - og hvad du nu ellers går og drømmer om at tilføje til hjemmeadressen - er der rigeligt med plads til i de villaer, som lige nu er de absolut største udbudt på boligmarkedet.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Hjem med et overflod af kvadratmeter, som er mange gange større end de ganske almindelige enfamiliehuse, som der en af de mest normale varer på markedet. 


Men her burde der - med mellem otte og helt op til 21 værelser - i hvert fald være rum nok til selv de mest pladskrævende købere.


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus


 

Her er de største huse til salg lige nu


1. Kongevejen, Snekkersten


Foto: Danbolig Espergærde

 

I Kongernes Nordsjælland kommer du næppe til at mangle plads, hvis du køber den historiske liebhavervilla på Kongevejen udenfor kystbyen Helsingør.


Det mere end 150 år gamle hus er nemlig det største på markedet i øjeblikket med et imponerende boligareal på 880 kvadratmeter, der fordeler sig over 19 værelser - deriblandt seks stuer, et bibliotek og atelier - alt sammen for 12,5 milllioner kroner.Se huset her2. Røjlevej, Røjle


Foto: Unni Estates

 

I denne pragtvilla udenfor Middelfart på Fyn er de mange kvadratmeter blevet gavmildt fordelt ud på store luksuriøse stuer, suiter, køkken-alrum og motionsrum - og så kan du tilmed parkere op til flere biler i kælderen.


Hele molevitten - og alle 775 kvadratmeter bolig - kan du overtage nøglerne til, hvis du kan fremskaffe de 42 millioner kroner, som liebhaverhjemmet er til salg for.Se huset her3. Kettingevej, Frejlev


Foto: Home Nysted

 

Engang var det store gule hus på hovedgaden i den lille lollandske by Frejlev områdets brugs, men i dag er det et hjem med intet mindre end 21 værelser.


De i alt 770 boligkvadratmeter gør det til det tredjestørste udbudte hus på markedet lige nu, men modsat de andre to på listen, så skal du ikke være god for helt mange millioner kroner for at købe det.


Prisskiltet for den rummelige villa ligger nemlig på 2.695.000 kroner.Se huset her


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på