Foto: Siesbye Kapsch
17. Dec. 2019

30 millioner kroner: Fodboldspiller køber landets dyreste rækkehus


I det nye år kan fodboldspiller Jannik Vestergaard og hustruen, Pernille Vennike, samle den lille familie, alle pakkenellikerne og rykke ind på Holmen i København.


Her har parret nemlig købt et rækkehus. Og det er ikke et hvilket som helst rækkehus, som forsvarsspilleren fra Southampton FC har investeret i.


Salgsprisen på intet mindre end 30 millioner danske kroner, gør det nemlig til det dyreste rækkehus, der er solgt i år.* 


Det oplyser boligsitet Boliga.dk.


For det beløb har parret fået over 380 kvadratmeter bolig fordelt på fire plan i et af flådens gamle magasiner fra 1774, der er ligger tæt på Operaen med udsigt til Københavns kanaler.


Mæglerkæden, Siesbye Kapsch bekræfter salget af rækkehuset, som de i salgsopstillingen beskriver som: "istandsat med respekt for boligens historie og indrettet med et rustikt look med bindingsværk og bjælker."


Ifølge Se og Hør, der også har skrevet om millionhandlen, flyttede Jannik Vestergaard allerede fra Danmark som 18-årig, hvor han startede hos Bundesliga-klubben Hoffenheim.Rekordhøj pris


Det høje beløb, som landsholdspilleren og hustruen har lagt for de otte værelser i det eksklusive københavnerkvarter, resulterer i årsrekorden som det dyreste rækkehus solgt i Danmark i 2019. Og så er handlen også blandt de dyrest handlede rækkehuse nogensinde.


Det er dog ikke det eneste rækkehus, der i år er gået for et kæmpe millionbeløb. Et af de såkaldte “engelske rækkehuse” på Toldbodgade i det indre København blev nemlig solgt i sommer for 24,9 millioner kroner. Det skriver Boliga.dk.


Det betyder, at køberen smed intet mindre end 84.122 kroner for hver af de 296 kvadratmeter i den 10-værelses store bolig, der er årets næstdyreste rækkehus-handel.


Jannik Vestergaard har siden 2018 spillet på den sydengelske grønsvær med nummer fire på ryggen for Premier League-holdet Southampton FC. Han har også spillet flere kampe for det danske landshold.


Han er gift med Pernille Vennike, der i juli fødte parrets første barn - en søn.Se landets dyreste rækkehuse her

Del det på