Foto: Boliga Selvsalg
05. Nov. 2019

62 procent i rabat: Her er Danmarks billigste hus


Hvad kan man få for 75.000 kroner?


En brugt Citroën C1, omkring fire kviltede dametasker fra Chanel eller et stråtækt hus på Fyn.


Huset, der er tale om, ligger cirka 30 kilometer udenfor Odense i en lille landsby og efter det for nyligt blev sat 62 procent ned i pris, er det nu Danmarks absolut billigste udbudte villa.


Det skriver boligsitet Boliga.dk.


For det femcifrede beløb får en køber 80 kvadratmeter bolig fra 1880, der ifølge salgsopstillingen på Selvsalg.dk trænger til en kærlig hånd.


"Den søde, ældre villa med stråtag trænger til renovering. Først til mølle til den pris," står der således i selvsælgerens beskrivelse af villaen.


Udover selve huset følger en 1.000 kvadratmeter stor grund med udsigt til marker og landsbymiljøet i Flemløse på det sydlige Fyn.Langt under gennemsnittet


Bindingsværkshuset har tidligere fungeret som lejebolig, men er nu blevet sat til salg - og efter tre måneder på markedet, kan du efter et par prisnedjusteringer købe det til en kvadratmeterpris på lige omkring 900 kroner.


Det er et godt stykke under, hvad husene normalt sælges til i postdistriktet Glamsbjerg, hvor boligen ligger.


Her blev villaerne i årets første halvår i gennemsnit handlet til omkring 7.300 kroner pr. kvadratmeter, hvilket er en forskel på over 6.000 kroner.


Det viser tal fra Boliga.dk.


Til sammenligning finder man landets laveste salgspriser i Rødby på Lolland, hvor husene bliver handlet til en kvadratmeterpris på lige omkring 3.300 kroner.Se boligens salgsopstilling her


*Boliga.dk har beregnet de gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser på villa/rækkehuse solgt i første halvår 2019.

Del det på