Foto: Asger Olsen A/S
16. Nov. 2020

Ankomst med båd eller fly: Dansk ø solgt for stort millionbeløb


Selvom det ganske danske land nærmest udelukkende består af hel- og halvøer, så er det bestemt ikke hver dag, at en ø bliver købt og solgt på boligmarkedet.


Men det er ikke desto mindre det, der er sket med Halmø, som ligger i det Sydfynske Øhav mellem Fyn og Ærø.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Handlen af den 43 hektar store ø, der blev solgt tilbage i august, er netop blevet tinglyst - og dermed står det klart præcis hvor mange millioner, der skal til at blive ø-ejer.


De nye ejere har gravet dybt i portemonnæen og lagt lige præcis 9.780.000 kroner for det vandomkransede stykke jord, hvor der også ligger en 200 kvadratmeter stor, stråtækt bolig.


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus


Ifølge salgsmaterialet fra ejendomsmæglerfirmaet Asger Olsen A/S kan man ankomme til øen - hvor der er strandenge, skov, småsøer og et rigt dyreliv - med enten en båd, helikopter eller et mindre fly.


Sidst Halmø blev handlet, var tilbage i 1973, hvor de nu forhenværende ejere gav 900.000 kroner for øen.

Bliv selv ø-ejer


Halmø er ikke længere på markedet, men det betyder ikke, at du ikke selv har mulighed for at blive ø-ejer. I øjeblikket er der nemlig flere andre landstykker til salg i det danske farvand. Det oplyser Boliga.dk.


Du kan for eksempel købe Masnedø Kalv, som ligger i Storstrømmen mellem Sydsjælland og Falster. Det kræver dog, at du kan skaffe 10 millioner kroner, som er det, den lidt over 2,3 hektar store ø er til salg for.


En smule mere beskedent kan du også “nøjes” med at købe den ene halvdel af Store Svelmø i vandet udenfor Faaborg på Sydfyn. Her får du lidt over 11 hektar jord for 5,8 millioner kroner.Se den private ø Halmø her


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på