Foto: Foto: Danbolig Sakskøbing / Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen / Foto: Mægleringen Arden /
21. Jan. 2022

Bageri, tankstation og kiosk: Her er nogle af landets mest specielle ejendomme til salg 


Selvom om posen med boliger til salg lige nu er meget let – lettere end i mange år – så er der stadig ejendomme til salg, der skiller sig markant ud fra de almindelige parcelhuse og storbylejligheder, der sædvanligvis præger markedet. 


Det skriver boligsøgningssiden Boliga.dk, der har samlet nogle af de mest specielle ejendomme, der lige nu kan købes på det danske boligmarked. 


Ejendomme, hvor du kan bo, men også drive en forretning; det være sig en bager, en kiosk eller tankstation med både spillehal og minimarked. 


 

LÆS OGSÅ: Hvem skal du dele hæk med?


Lær din nabo at kende før du køber på Boliga.dk. 
Bageri
Storegade, Mariager


Foto: Mægleringen Arden

 

Tæt på Mariager Fjord i den lille by Assens kan du overtage det gamle bageri på Storegade, der ligger i et gult hus fra 1905. Kringlen i guld hænger stadig og svinger over døren, men indenfor er der lidt at gøre, før man igen kan lange brød over disken eller bruge pladsen på anden vis. 


Ejendommen har desuden boligkvadratmeter på både stueetagen og første sal. Alt sammen udbudt til salg for 1,15 millioner kroner. Se ejendommen her

Kiosk
Nykøbingvej, Sakskøbing


Foto: Danbolig Sakskøbing

 

I den lollandske by Sakskøbing har du også mulighed for at bo og arbejde samme sted, hvis du køber den tidligere Rørbæk Kiosk på Nykøbingvej. I stueetagen ligger forretningen – med varehylder og kasseapparat - samt et kontor, hvor der på første sal er en lille lejlighed. 


Du kan leje ejendommen eller købe den for 535.000 kroner. Se ejendommen her

Tankstation
Sundby Alle, Sundby


Foto: Ejendomsmæglerfirmaet John Ole Hansen

 

Man kan både få tanket bilen, købe en cola i minimarkedet til turen videre eller teste heldet på en af maskinerne i spillehallen på tankstationen i Sundby ved Nykøbing Falster, som for nyligt er kommet til salg. 


Med i udbuddet følger en villa på 92 kvadratmeter, og hele arrangementet kan blive dit for lige under 2,5 millioner kroner. Se ejendommen her


LÆS OGSÅ: Hvem skal du dele hæk med?


Lær din nabo at kende før du køber på Boliga.dk. 

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga