Foto: Presse
28. Feb. 2019

Benyt SMS-lån til din boligsituationDer opstår situationer i vores liv, hvor vi mangler penge til at kunne komme videre. Det kan være i forbindelse med at købe en ny bil, at vi bliver forældre eller at vi skal investere i en ny bolig. Alle disse ting kræver penge, og det er de færreste af os, der har så mange penge, som vi blot kan undvære på én gang. Heldigvis for os findes der andre løsninger, når vi står i disse situationer.

 

Lidt flere penge om måneden


Når store ting sker i vores liv som kræver tid og penge, så kan det være en fordel at overveje at tage et lån. Det kan i den grad gøre tingene nemmere, især hvis du ønsker at flytte ind i en ny bolig. Med indskud og husleje kan prisen hurtigt komme højt op, og her kan det være rart lige at kunne benytte sig af et lån.

Det samme gør sig gældende når først du er flyttet ind og blot mangler lidt ekstra til huslejen, så kan et sms lån gøre underværker. Men hvad er et sms lån helt præcist, og hvorfor kan det være en fordel? Et sms lån som med andre ord kaldes for et mikrolån, er et lån du kan ansøge om, hvor det drejer sig om et mindre beløb. Dette kan være hvis du lige står og mangler lidt penge i en måned, så kan 500-1000 kroner gøre en kæmpe forskel, og det er dét et sms lån er til for.

 

Et godt lån til dig som har problemer med at betale huslejen


Du kan inde hos pengeinfo.dk se en oversigt over de forskellige udbydere, som tilbyder disse sms lån. Vær dog opmærksom på hvor meget du reelt mangler at låne. Der er ingen grund til at ansøge om et langt større lån end du mangler, bare for at have penge. Man skal trodsalt huske på, at et lån er et lån, og hvis du låner mange penge, så er det også mange penge du skal tilbagebetale.

Derfor bør du holde dig til det du mangler, og ikke blot det du ønsker, fordi det kunne være rart at have mange penge at kunne bruge. Et sms lån er en god måde at låne små beløb på, men med dette lån handler det også om at have massevis af selvdisciplin, så der ikke bare lånes penge i tide og utide.

Disse lån er gode især til studerende der er i gang med at flytte, eller mangler lidt ekstra til huslejen. Med et deltidsjob og skole ved siden af, er det begrænset hvor mange penge der er hver måned, og med et lille lån kan der komme lidt overskud på kontoen.

 

Hurtig tilbagebetaling


Det er værd at bemærke, at siden dette sms lån er et lille lån, så skal beløbet ofte tilbagebetales hurtigere end andre lån, gerne indenfor en måned til to. For mange er dette dog en fordel, da det oftest ikke drejer sig om ret mange penge ad gangen. Det kan være rart at få lånet ud af verden hurtigst muligt, så du ikke ender med at stresse over et lån hvor renten fortsat stiger mere og mere for hver måned.
Del det på