10. nov. 2022

Bliv husejer for en slik: Her er Danmarks billigste villa til salgOfte kræver det et velpolstret budget; gerne med op til et par millioner på bundlinjen, hvis du skal investere dine penge i mursten og købe et hus.

Men det er ikke tilfældet i den lille landsby Poulstrup i Nordjylland, hvor Danmarks billigste villa netop er kommet til salg: Her kan du nemlig blive husejer for blot 135.000 kroner.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Huset, der er til salg på sælgerportalen Selvsalg.dk, er et såkaldt håndværkertilbud: Ifølge salgsopstillingen skal der nemlig blandt andet udskiftes et vindue, et køkken og så mangler der også en varmekilde.

Men så får du i hvert fald 128 kvadratmeter til omkring tusind kroner stykket - og en samlet udbudspris, der altså er den laveste for et hus til salg på det offentlige boligmarked lige nu.

 

SE OGSÅ: Hvad er din bolig egentlig værd lige nu?


Få tre mæglers vurdering - gratis - med Boliga Salgsvurdering
Billigt i billigt område


Nordjylland er den region i landet, hvor husene kommet til salg for de laveste priser. Det viser tal fra Boliga.dk:

I oktober lå den gennemsnitlige kvadratmeterpris for de udbudte villaer og rækkehuse i den nordlige landsdel nemlig på 10.700 kroner – landsgennemsnittet derimod ligger på knap 18.300 kroner.

I Hjørring Kommune, hvor det billige hus i Poulstrup ligger, er niveauet dog endnu lavere. Her koster husene i gennemsnit 9.600 kroner – eller omkring 1,4 millioner kroner for en villa på eksempelvis 150 kvadratmeter.

Men der er altså endnu længere ned til prisskiltet for Danmarks billigste hus, hvor du som sagt skal lægge 135.000 kroner – og givetvis en god omgang knofedt – for boligen.


Se Danmarks billigeste hus her


 

SE OGSÅ: Hvad er din bolig egentlig værd lige nu?


Få tre mæglers vurdering - gratis - med Boliga Salgsvurdering

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga