03. dec. 2021

Bliv kroejer: 300 år gammel kro er kommet til salg


Som en anden kromutter eller -fatter har du nu muligheden for at overtage en mere end 300 år gammel kro i det sydlige Jylland.


Fåborg Kro, som det gamle trakteringssted hedder, er nemlig kommet til salg. Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Udover flere stuer, en restaurant, to festsale og et stort køkken, følger der også en privat bolig på 68 kvadratmeter og en ferielejlighed med i udbuddet, der varetages af  ejendomsmæglerfirmaet Nordicals.


Meget passende ligger den gamle kro i en lille  idyllisk landsby nogenlunde midt på strækningen mellem Esbjerg og Lego-hovedstaden Billund, der hvert år tiltrækker millioner af besøgende til landsdelen.


Hvis det er dig, der skal overtage nøglerne til den gamle kro i det sydjyske, skal du af med 1.398.000 kroner, som er prisen for hele baduljen.


 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet




Slut efter 15 år


Siden 2006 har Fåborg Kro været på de samme hænder. Dengang købte ægteparret Marlene og Uwe Schober nemlig ejendommen:


- Vi har drevet kroen i mere end 15 år og har været utroligt glade for det, men vi er ved at nå pensionsalderen og vil gerne tilbringe mere tid med familien, så derfor har vi sat den til salg, siger Marlene Schober til Boliga.dk. 


 - Vi håber selvfølgelig, at der er nogen, som har lyst til at drive kroen videre eller bruge den til noget andet spændende, der kan komme lokalsamfundet til gode.


Varde Kommune, hvor Fåborg Kro ligger, er en af de steder i landet, hvor boligkøberne får rigtig meget villa for pengene:


I øjeblikket koster en gennemsnitlig huskvadratmeter i området 9.500 kroner, det viser udbudstal fra Boliga.dk - til sammenligning er landsgennemsnittet noget højere: den 1. december lød prisen på en gennemsnitlig dansk villakvadratmeter nemlig på 15.900 kroner.



Se Fåborg Kro her


 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga