Foto: Presse
05. Aug. 2019

Bliv vinterklar med hulmursisoleringMan tænker måske ikke så meget over isolering om sommeren, men rent faktisk er sommeren det bedste tidspunkt at få lavet forbedringer på sin bolig. Det skyldes ikke mindst, at det er nemmere at udføre arbejdet i sommermånederne. Nogle boligforbedringer kan slet ikke laves i vinterhalvåret, da de kun kan udføres i frostfrimåneder.

 
Trænger min bolig til hulmursisolering?

Den letteste måde at få et fingerpeg på, om ens boligs hulmursisolering trænger til at blive fornyet er, hvis det trækker. Tjek først om trækken kommer fra vinduer eller døre, og hvis den ikke gør det, så er der en vis sandsynlighed for at problemet er isolering. I så fald kan man kontakte firmaer med speciale i netop hulmursisolering. De vil kunne konstatere, hvorvidt det er nødvendigt at gøre noget ved boligens isolering eller ej. En ekstra bonus ved en velisoleret bolig kan også mærkes om sommeren, da isolering ikke blot holder varmen inde om vinteren, men også varmen ude om sommeren, så ens bolig er dejlig sval i sommervarmen.

 
Få isoleret om sommeren

Er det blevet tid til at få isoleret boligen igen, så er sommeren et rigtig godt tidspunkt, da isolatører ofte ikke har så travlt i sommerhalvåret, så der er det muligt at få gjort arbejdet i god tid til vinteren. Derudover så er det bedst at isolere i en årstid, hvor der er forholdsvis varmt og tørt. Så tørt som det nu bliver i ret så regnvåde Danmark.

 
Brug lokal arbejdskraft

Det er altid en god idé at bruge lokal eller regional arbejdskraft til ens boligforbedringer. Hvis man for eksempel bor i København eller Nordsjælland så kunne Papiruld Amager være et godt bud på et firma, man kan kontakte, hvis man gerne vil have hulmursisoleret. De tilbyder ligeledes hjælp til - blandt andet - lydisolering, loftisolering, skunke og etageadskillelser.
Del det på