08. jul. 2020

Boliga.dk lancerer nyt univers: ”Vi har en ambition om at udvide kendskabet til markedet for husbyggeri”



Danmarks største uafhængige boligvisningssite Boliga.dk har netop givet danskere med lyst til selv at bygge hus eller sommerhus nye muligheder.

Sitet har nemlig netop lanceret et stort nyt univers, Byg Hus, der samler hustyper på tværs af byggefirmaer - og giver brugerne mulighed for at gå på opdagelse blandt de arkitekturer og former, størrelser og priser, der tiltaler dem.

- Vi har en ambition om at udvide kendskabet til markedet for husbyggeri. At sætte gang i et husprojekt vil for mange være sværere at overskue end at købe et hus, der allerede er bygget. Her kan vi hjælpe med at gøre markedet mere transparent og skabe et samlet overblik over byggefirmaernes huse, siger Laust Farver, der er direktør for Boliga.

- Vi har sat os for at bygge én samlet indgang til hele markedet for type- og arkitekttegnede huse i Danmark. Der findes forskellige forsøg på at gøre det rundt omkring, men vores store fordel er, at servicen bliver født ud af vores boligportaler, så vi har allerede de relevante brugere klar. Boliga og DinGeo har over 4 mio. besøg om måneden, og langt størstedelen af brugerne skal købe bolig inden for et halvt år, så det er et rigtig godt match.


Se Byg Hus her


 

Boliga.dk gik i luften i januar 2007 og er siden da vokset med blandt andet Boliga Selvsalg.dk, UdenomBanken, Boliga Tilstandsrapport, tvangsauktionssiderne itvang og Tvangsauktioner.dk, geodatasitet DinGeo og senest altså nybygger-universet Byg Hus.
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga