03. apr. 2009

Boliga vinder specialpris!


Vi er meget stolte på Boliga, vi vandt ved E-handelsprisen Juryens Specialpris. Altså en pris hvor ingen er nomineret, og vinderen er den, der har gjort en forskel på internettet i det forgangne år.Tusind tak til alle jer der bruger Boliga  og tak for al jeres ris og ros. Alt, hvad i sender til os, bliver taget seriøst, og jeres ideer bliver implementeret. Vi føler os meget privilegerede over at have et advisory board på 350.000 mennesker. Det er også derfor, vi kan vinde en pris som denne.Vi har fået foretaget en brugertilfredsheds-analyse på Boliga, og den viser, at 60 procent af alle vores brugere faktisk er ambassadører for Boliga.Det vil sige, at der er rigtig mange mennesker, der anbefaler Boliga til andre, og det gør os meget, meget stolte.Rigtig god påske og held og lykke med jeres eventuelle boligkøb- og salg.Her er juryens begrundelse for at give specialprisen til Boliga:"Boliga har ikke bare på kort tid skabt sig en førerposition inden for boligsøgning i Danmark, men også skabt en transparens i et markedet som er svær at finde andre steder. Sitet spænder fra en god søgefunktion, prisudvikling for boligerne til nyttige tal om markedet.
Boliga formår at inddrage deres brugere via. et åbent forum og som de selv udtrykker det, anses brugerne som deres advisory board, hvorfra de hele tiden kan udvikle og forbedre sitet i den retning, brugerne viser behov for.
Boliga er et optimalt eksempel på, hvordan man udnytter internettets muligheder fuldt ud og sætter standarder for boligsøgning og sikrer transparens i markedet."

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga