06. okt. 2009

Boliga viser salgspriser gratisNu bliver det betydeligt nemmere at gennemskue, om den bolig, man er interesseret i, har den rette pris.

Boliga.dk har valgt at offentliggøre opdaterede salgspriser på alle solgte huse og lejligheder i hele Danmark, og dermed kan man nu se, hvordan prisniveauet er på den vej, hvor man vil købe bolig. Samtidig kan man sammenligne tallene med udbudspriserne på de huse og lejligheder, der ligger til salg i området.

Se salgspriserne her

Visning af salgspriser har længe været et ønske fra Boligas brugere, og medstifter og partner i Boliga Ricco Zuschlag understreger, at det bliver fuldstændig gratis for brugerne at benytte den nye service.

- Sådan er det med alle de data, vi viser, og sådan bliver det ved med at være. Salgspriser har været den mest efterspurgte service hos vores brugere, og nu er der endelig blevet muligt for os at implementere den, siger Ricco Zuschlag.

 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus


 

Skarp udgangspris
Han understreger, at både købere og sælgere vil få gavn af den nye service.

- For køberne giver det en endnu større gennemsigtighed, fordi man kan se de faktiske salgspriser i området og derved få endnu mere indsigt i den bolig, man overvejer at købe. Et boligkøb kan i manges tilfælde være den største beslutning og investering, man foretager i livet, og derfor er det ekstremt vigtigt, at man får så mange oplysninger som muligt. Desuden vil sælgere kunne orientere sig om priserne i nabolaget og dermed sætte en skarp udgangspris, siger Ricco Zuschlag.

Boligas nye, gratis service vil jævnligt blive opdateret med de nyeste handler.

Se salgspriserne her

 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus