Billede: SeMitHus.dk
02. Feb. 2011

Casper og Iben sælger hyttenEfter at have boet blot to år i Værløse nord for København, er kendisparret Casper Christensen og Iben Hjejle på udkig efter et nyt hjem.

I dag satte de deres 195 kvadratmeter store villa til salg for 5,2 mio. kr, og dermed håber parret på en gevinst i omegnen af 300.000 kr., eftersom de gav 4,9 mio. kr. for huset i april 2008.

Det skriver boligsitet Boliga.

Da Christensen og Hjejle købte villaen for tre år siden, fik de en halv million kroner i rabat i forhold til, hvad boligen var udbudt til, og de må nok selv regne med at barbere et par kroner og øre af prisen.

Det gennemsnitlige afslag ved en hushandel i Furesø Kommune ligger nemlig på seks procent, hvilket i givet fald ville et kontant nedslag på omkring 300.000.

Altså til lige nøjagtigt det beløb, de selv måtte betale for boligen.

Superlækker standard
Ejendomsmægleren, Mette Lykken, fremhæver bl.a. boligen som en "flot minimalistisk arkitekttegnet villa", og hun nævner desuden at de nuværende ejere har opdateret huset til en "superlækker standard".

Ejendommen er indrettet med flere forskudte plan og indeholder bl.a. et stort, lyst gæstebadeværelse, en "genial" teenageafdeling med tre værelser og en stor fællesstue

Opholdsstuen har åben pejs og store vinduespartier mod terrassen og skøn lukket have, men juvelen i huset er det åbne køkken/alrum med udsigt over trætoppene ved Farum Sø.

Se boligen her
Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga