ANNONCØRINDHOLD
07. jul. 2020

Corona-sikret huskøb skaber tryghed på boligmarkedet


HusCompagniet spænder sikkerhedsnet ud under kommende husejere, der er bange for at miste deres job eller står med en bolig, de ikke kan komme af med. På tre uger er der sket et fald på 30 pct. i boligsalget af brugte huse – nye tider kræver nye løsninger. 


Bekymrede husejere får nu en ekstra sikkerhed midt i al usikkerheden omkring corona-krisen. HusCompagniet spænder nemlig et sikkerhedsnet ud under de danskere, som mod forventning mister deres job eller oplever usikkerhed omkring salget af deres eksisterende bolig.


- Corona-krisen giver usikkerhed på en lang række områder og for at skabe tryghed for de familier, som kommer i klemme, og hjælpe til med stadig at holde hjulene i gang i Danmark, tilbyder vi vores kunder forskellige løsninger, de kan vælge imellem, alt efter hvad der er mest trygt for dem, forklarer administrerende direktør Martin Ravn-Nielsen fra HusCompagniet, der som Danmarks og Nordens største husbygger opfører omkring 1.600 huse om året.



Hjælp til krav om øget egenfinansiering


Hvis man mister sit job, har man bl.a. mulighed for at annullere købsaftalen, udskyde byggeprojektet eller få hjælp til huslejebetaling i op til seks måneder. Og har man ikke solgt sin eksisterende bolig, har man mulighed for at få dobbelt-huslejestøtte i op til seks måneder.


Martin Ravn-Nielsen håber, at tiltaget kan have en positiv effekt på opbremsningen i boligmarkedet, og samtidig kan sikkerhedsnettet også være en hjælpende hånd til dem, der har udforinger med at honorere nye krav om 10 pct. i egenfinansiering ved boligkøb.


- Ligesom HusCompagniet i 2008 gav tryghed til kunder og banker ved at tilbyde, at man først skulle betale for sit hus, når det var færdigt og klart til indflytning, så håber vi også, at vi med dette initiativ kan medvirke til at hjulene stadig kører rundt samtidig med, at kunderne stadig kan få bygget deres hus og få den dagligdag, de drømte om inden coronakrisen, siger Martin Ravn-Nielsen og tilføjer:


- Det koster os selvfølgelig nogle penge, men målet er at medvirke til at skabe tryghed for kunderne, holde nybyggermarkedet i gang og dermed også sikre en masse arbejdspladser i byggesektoren.



Hjælp til husejerne


Hvis du mister dit fuldtidsjob:


  • Købsaftalen kan annulleres

  • Dit byggeprojekt kan udskydes op til 6 måneder

  • Huslejestøtte i op til 6 måneder


Hvis der er usikkerhed omkring salg af din eksisterende bolig:


  • Dobbelthusleje-støtte i op til 6 måneder


HusCompagniet



  • HusCompagniet er Danmarks og Nordens største husbyggerfirma.

  • HusCompagniet er ejet af nordens største kapitalfond, EQT, Bag EQT står en lang række danske pensionsselskaber og virksomheder.

  • HusCompagniet beskæftiger i dag inkl. samarbejdspartnere mere end 2.000 arbejdspladser.

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga