10. sep. 2022

Dansk filminstruktør sætter sin københavnervilla til salg



Den Netflix-aktuelle filminstruktør Barbara Topsøe-Rothenborg har efter blot lidt mere end et år på adressen sat sin villa i det nordvestlige København til salg.

Det skriver boligmediet Bolgia.dk.

Topsøe-Rothenborg - hvis film Kærlighed for Voksne med Dar Salim og Sonja Richter netop har haft premiere på den amerikanske streamingtjeneste - købte nemlig det gule hus i bydelen Emdrup i juli sidste år – men nu er det altså tilbage på markedet igen.

Det mere end 100 år gamle hus har ifølge salgsmaterialet fra ejendomsmægleren Home Nordvest/Emdrup tidstypiske detaljer som stuk, sildebensparketgulv og stuer en suite.

Prisskiltet lyder på lige under 14 millioner kroner. En god slat mere end de 12,75 millioner kroner, som instruktøren og ægtefællen Martin Rothenborg Madsen selv gav for huset sidste år – i mellemtiden har de dog sat dele af huset i stand.

Skyhøje priser i hovedstaden


Boligpriserne i København har i løbet et de seneste par år nået svimlende nye højder, hvilket er resulteret i, at udbudspriserne for villaer og rækkehuse i hovedstadskommunen lige nu svarer til en gennemsnitlig kvadratmeterpris på næsten 62.000 kroner. Det viser data fra Boliga.dks prisindeks.

Gennemsnittet for hovedstaden ligger en del over kvadratmeterprisen for Barbara Topsøe-Rothenborgs villa, der ligger tæt på Bispebjerg Kirkegård, hvor folk hvert år flokkes for at se kirsebærtræerne i fuldt flor. En kvadratmeter i filminstruktørens hjem koster nemlig bare lige over 53.400 kroner.

Siden Barbara Topsøe-Rothenborg var barn, har hun været en del af den danske film og tv-scene. Hun spillede nemlig Nana i tv-serien af samme navn tilbage i 80’erne, ligesom hun spillede Krummes kæreste Yrsa i flere af Krummerne-filmene.

Se filminstruktørens hjem her


 

SE OGSÅ: Leder du efter en bolig i et bestemt område?


Opret en søgeagent på Boliga.dk og få besked, når der kommer et boligmatch til salg. 

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga