Foto: Presse
10. Sep. 2019

Derfor skal du investere i en multistige med platform


En multihåndværker skal have en multistige


Hvad enten du er professionel håndværker eller amatør med lysten til gør-det-selv-projekter, er en stige en af dine vigtigste redskaber. Men du vil ind i mellem komme ud for, at din korte trappestige ikke rækker, hvis en tagsten har vristet sig løs på taget, og modsat duer din enkeltstige ikke, hvis du pludselig får lyst til at male loftet i stuen. Som det gør sig gældende i alle brancher, kan alle opgaver ikke løses på samme måde, og denne regel gælder i særdeleshed også i byggebranchen. Har du indimellem gang i flere forskellige typer projekter, bør du derfor gøre dig selv en tjeneste og investere i en multistige med platform.

 

Spar på pladsen uden at gå på kompromis


Redskabsskuret bliver hurtigt fyldt op med diverse haveredskaber, maskiner, værktøjer og lignende, og da stiger ikke ligefrem er det redskab, der fylder mindst, kan det hurtigt blive lidt presset med flere forskellige stiger. Vil du spare på pladsen og samtidigt nyde godt af bekvemmeligheden ved en stige med flere forskellige funktioner, er en multistige vejen frem. Som håndværker eller gør-det-selv-type er du måse en smule betænkelig ved et multiredskab, da man indimellem er nødt til at gå på kompromis med kvaliteten, hvis man vil have flere funktioner i ét redskab. Dette er imidlertid ikke tilfældet ved ZARGES’ multistiger, som er blandt markedets bedste.

 

Flere funktioner og max fleksibilitet


Udover at multistigen fylder mindre end 3 forskellige stiger i dit redskabsskur, får du også fleksibiliteten ved at have flere forskellige funktioner fra andre stiger samlet i én stige. Det betyder, at du ikke behøver at slæbe forskellige stiger frem og tilbage på skift, men kan bruge den samme til alt. De mange egenskaber i én stige giver altså større fleksibilitet, og ved at vælge en stige med platform kan du arbejde i timevis uden at gå på kompromis med komforten.

Der er mange gode grunde til at investere i en multistige, men det må siges, at fleksibilitet og bekvemmelighed er multistigens væsentligste fordele.
Del det på