Foto: Mads Vestergaard bolig // Foto: BilligtHus // Foto: Estaldo.com
09. Aug. 2022

Det bliver ikke billigere: Her kan du blive husejer for under 130.000Tidligere på året blev Danmarks billigste hus solgt til den beskedne sum af 40.000 kroner – halvt så meget som udbudsprisen.

Forsvindende lidt for et boligmarked, hvor huspriserne ellers har haft gode kår de seneste år. Men hvis du retter blikket mod en de billigste villaer i landet lige nu, kan du stadig blive husejer for ganske lidt.*

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

I øjeblikket er der nemlig flere huse til salg på det offentlige boligmarked, hvor du maks skal slippe 130.000 for at få dit navn på skødet.

 

Her er Danmarks billigste huse til salg


3. Geråvej, Asaa


Foto: Mads Vestergaard Bolig

I Nordjylland kan du lige nu blive husejer for lige under 130.000 kroner, hvis du køber den villa, der er kommet til salg på Geråvej i landlige omgivelser omkring 40 kilometer nordøst for Aalborg.

Det 100 kvadratmeter store hus er dog i en stand, der nærmere kræver nedrivning end ombygning, så det er nok en fordel at have håndværkerevnerne i orden.

 

Se huset her


2. Brøndum Kirkevej, Spøttrup


Foto: BilligtHus

Efter halvandet år på markedet er murstensvillaen på Brøndum Kirkevej udenfor den midtjyske købstad Skive blevet sat ned i pris af flere omgange.

Det betyder, at du i dag kan overtage nøglerne til 93 kvadratmeter store hjem for 125.000 kroner – det næstbilligste villaudbud i landet ifølge Boliga.dk.

 
Se huset her

1. Bystedvej, Durup


Foto: Estaldo.com

Det bliver ikke billigere lige nu end på Bystedvej i Durup, der ligger på vejen til Glyngøre, hvor et byhus er til salg.

Her skal du nemlig blot betale 110.000 kroner for at blive den nye ejer af det 111 kvadratmeter store hjem i den lille midtjyske by.

 
Se huset her

*Boliga.dk har kun medtaget reelle villaer ment til beboelse på listen. 
Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga