ANNONCØRINDHOLD
28. feb. 2021

Det personlige sommerhusFor 20 år siden byggede vi mest typesommerhuse med en fuldstændig fastlagt grundplan og valg af materialer, køkken og bad lå også helt fast. Det er anderledes i dag, hvor typesommerhuset stadig lever i bedste velgående, men med masser af muligheder for at gøre det personligt og skræddersy det til familien.

For det er det, vi vil have – et personligt og skræddersyet sommerhus, der passer til os og vores livsstil, hvad enten ønsket tager udgangspunkt i enkelthed og minimalisme eller romantik og nostalgi.

Foto: Planet Huse

Der er mange fordele i at tage udgangspunkt i et typesommerhus. Et typesommerhus er en gennemtestet model, der er optimeret ift byggekrav, ruminddeling, materialer og indretning. De mest populære typesommerhuse er eksempelvis dem, I møder på sommerhusudstillingerne i Danmark fx hos HUSET i Middelfart, der er Danmarks største fritidshusudstilling med hele 15 forskellige huse fra 7 af de største og mest anerkendte producenter af sommerhuse i træ.

En anden fordel ved et typesommerhus er også, at prisen er attraktiv. Et typehus har nemlig fordelen af at være optimeret ift byggeproces, materialer osv, så det er billigere end hvis I eksempelvis får tegnet et sommerhus hos et arkitektfirma og får udviklet et helt nyt hus fra bunden af.

De største danske sommerhusproducenter har desuden designs, der dækker bredt fra de klassiske sommerhustyper til moderne skandinaviske designs med fokus på skarpe, enkle linier.

Salgsschef hos en af Danmarks største sommerhusproducenter Planet Huse Morten Aagaard fortæller, hvordan de håndterer kundernes ønsker om et skræddersyet sommerhus: ”Vores kunder bliver positivt overraskede, når vi fortæller dem, at de faktisk kan få præcis det sommerhus, de drømmer om og som passer til deres grund. ”

Foto: Planet Huse

”Ofte forelsker familien sig nemlig i en stil, som de har set på vores udstilling eller eksempelvis i et sommerhus fra en af de mange kundehistorier, vi har tilgængelige på vores website, men så passer det hus ikke helt med deres drøm om et sommerhuskøkken, eller der mangler et badeværelse. Og måske vender grunden anderledes, så husets terrasseområde kommer til at vende forkert ift solen. ”

”Så sætter vi os sammen med dem og tegner videre på det husdesign eller grundplan, som de er begejstrede for. Den håndtegning sender vi videre til vores arkitektteam på hovedkontoret, som laver en tegning, der overholder alle byggekrav og optimeres ift indretning, så vi til sidst kan præsentere familien for deres personlige skræddersyede sommerhus ”, forklarer Morten Aagaard.

Morten Aagaard uddyber: ”På den måde får vores kunder lige præcis det personlige sommerhus, som de drømmer om, og vi kan imødekomme den tendens ved at have et gennemprøvet set-up både ift vores arkitektteam, som hvert år skræddersyr hundredevis af sommerhuse, men også ift vores håndtering af produktion og projekt- og byggeledelse, hvor hver families sommerhus konstrueres og bygges individuelt, men på basis af gennemprøvede modeller.”

Foto: Planet Huse

Foto: Planet Huse
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga