Foto: Nils Meilvang, Ritzau Scanpix
09. Sep. 2020

Efter seks år: Bubbers københavnerlejlighed er kommet til salg


I næsten seks år har hele Danmarks Bubber - som også går under det borgerlige navn Niels Christian Meyer - ejet en lejlighed midt i Købehavn med dronningen og Amalienborg Slot som royal nabo.


Men nu er det måske dig, der skal overtage den fornemme adresse, for tv-personligheden har netop sat sin 97 kvadratmeter store ejerlejlighed til salg.


Det skriver boligsitet Boliga.dk.


Ejerlejligheden spreder sig over flere plan og fire værelser i en bindingsværksejendom fra 1755. Tilbage i 2015 gav Bubber og konen Christina Ibsen lige under 5,4 millioner kroner for at få deres navne på skødet.


I dag skal du dog skrabe lidt mere sammen for at få nøglerne til det bevaringsværdige hjem. Det er nemlig kommet på markedet for lige præcis 8,2 millioner kroner.


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg HusOver gennemsnit i dyrt område


Den dugfriske udbudspris på Bubbers lejlighed betyder, at en køber skal finde over 84.500 kroner for hver af kvadratmeterne i hjemmet. Det er en god bid over gennemsnittet for priserne i området.


Det viser tal fra Boliga.dk.


Indtil videre i 2020 er ejerlejlighederne i København K - hvor hjemmet ligger - nemlig blevet solgt for en gennemsnitlig kvadratmeterpris på næsten 52.400 kroner.


Det er en forskel på over 30.000 kroner i det dyre og eksklusive boligområde midt i hovedstaden. 


Igennem hele sin lange karriere som tv-vært på danskernes skærm hjemme i stuen er Niels Christian Meyer gået under navnet Bubber - om det så var sammen med kaninen Snurre Snup, elitesoldaten B.S. Christiansen eller i et badekar.Se lejligheden her


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på