16. feb. 2023

Efter to år: Omar Marzouk sætter sin Frederiksbergvilla til salgDet er ikke mere end et par år siden, at komiker Omar Marzouk sammen med sin daværende hustru Christine Gjerulff købte en funkisvilla på Frederiksberg.

Men nu kan selv samme hus blive dit; hjemmet i den mondæne københavnerkommune er nemlig netop til salg.

Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Huset ligger på Grøndalsvej i udkanten af Frederiksberg og har 113 kvadratmeter bolig, en kælder på lige så mange kvadratmeter, seks værelser og en stor have ifølge salgsmaterialet hos mæglerbutikken Bjørn & Byskov, der har boligen til salg.

Da Krig, Terror og andre sjove ting-komikeren sammen med Gjerulff købte huset tilbage i december 2020 gav de lige præcis ti millioner kroner for det. I dag - 26 måneder senere - lyder prisen på 10,8 millioner kroner.

 

Landets dyreste villaområde


Det er ikke første gang, at Marzouk har begået sig på boligmarkedet på Frederiksberg. Før han købte huset på Grøndalsvej, solgte han nemlig i efteråret 2020 et andet hus i liebhaverkommunen for 13,8 millioner kroner.

Frederiksberg er da også den absolut dyreste kommune at købe – og dermed også sælge - hus i i hele landet ifølge Boliga.dk:

Den plads blev cementeret af en gennemsnitlig kvadratmeterpris på svimlende 104.000 kroner, som var det husene blev solgt for i kommunen sidste år -  landsgennemsnittet ligger til sammenligning  på knap 18.400 kroner pr. kvadratmeter.

Omar Marzouk har en lang komikerkarriere bag sig på både tv og med one-man-shows; senest med comedytouren Afdanskningsbal i 2020.

 

Se Omar Marzouks Frederiksberg-villa her


 

SE OGSÅ: Har du et boligspørgsmål, du mangler svar på?

Advokat Henrik Høpner svarer på spørgsmål i Jurahjørnet hver uge
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga