Foto: Presse
26. Jun. 2020

Få et bedre indeklima med genvexHusker du at lufte ud i hjemmet de anbefalede 30 minutter om dagen? Det er det færreste, der i en travl hverdag husker, at udluftning er en nødvendighed for et godt indeklima. Derfor vælger mange genvex som en genvej til et sundt indemiljø i boligen.

Et genvex anlæg sørger nemlig for automatisk at udskifte luften i dit hjem, så du altid indånder frisk luft.

 

Hvad er et genvex anlæg?


Et genvex anlæg er et komplekst stykke mekanik, der genvinder varmen i den bolig. Varmegenvindingen sker gennem anlægget, som er et specialdesignet ventilationsanlæg, som overfører varmen fra luften, der suges ud af huset, til den friske luft, der kommer ind ude fra huset. På den måde ventileres dit hjem, og ny luft cirkuleres derfor konstant i din bolig.

Det sikrer dig et godt indeklima både sommer og vinter. Du skal altså ikke bekymre dig om, hvorvidt du har husket at lufte ud både morgen og aften. Genvex sørger nemlig for, at du konstant er forsynet med frisk luft.

 

Skab et indemiljø uden fugt og skimmelsvamp


Døjer du med hovedpine eller kommer trætheden snigende uden grund i løbet af dagen? Et dårligt indeklima kan være årsagen til, at du føler dig utilpas i hjemmet. Et genvex anlæg kan afhjælpe mange af de gener, du eventuelt måtte opleve.

Ofte skyldes utilpasheden et indeklima, der ikke er optimalt. Fugt, støv og skimmelsvamp er tre hyppige faktorer, som generer mange danskere, men med genvex kan du blive symptomerne kvit. Den kontinuerlige udskiftning af luften i hjemmet sørger nemlig for, at fugt og skimmelsvampe ikke får mulighed for at flytte ind.

 

Oplev de mange fordele ved genvex


Kender du de mange fordele ved genvex? Der er mange positive ting at vinde, når du installerer et genvex anlæg i dit hjem.

 

Med genvex får du:  • Løbende udskiftning af den dårlige luft i dit hjem

  • Luft uden støv og pollen

  • Mulighed for at spare penge på varmeregningen

  • Mindre risiko for fugt, skimmelsvamp og hussvamp


Når du vælger genvex, får du ikke kun en energibesparende løsning i dit hjem. Du træffer samtidig et miljørigtigt valg, der kan spare dig for mange penge på varmeregningen. Det, kombineret med et sundt indemiljø, gør, at det er meget populært at montere et genvex anlæg i sin bolig.

 

Hvem kan få gavn af et genvexanlæg?


Som læser kan man ofte blive i tvivl om et produkt er det rette for en. Det er derfor vigtigt at vide, om produktet passer til dine behov.

Det første du skal overveje, når du overvejer at købe et genvex anlæg er, hvor tæt din bygning er. Hvis bygningen ikke er tæt og velisoleret, kan ventilationen og varmegenvindingen være ubetydelig. Med fuld kontrol over din ventilation i hjemmet, vil det være ærgerligt, hvis selve bygningsværket forhindrede genvexanlægget i at fungere
optimalt.

De fleste bor i nyere boliger, som har et godt fundament til et genvex anlæg. Du skal derfor ikke tøve med at læse videre om genvex anlæg, eller kontakte AirByNature, hvis denne artikel har vakt din nysgerrighed.

 

Vi lever af tilfredse kunder & alternative løsninger


Hos AirByNature er det vigtigt, at du får den perfekte løsning. Vi sørger for, at vi finder den perfekte løsning til dit hjem. Vi giver dig gerne professionel sparring, selvom du ikke har besluttet dig for at købe et genvex anlæg.

Vi har lavet et alternativ til de konventionelle anlæg med rørføring. Teknologien udvikler sig konstant, hvilket også kan ses på branchen for genvex anlæg. AirByNature er et hybridanlæg, som kombinerer rørfri teknologi med rørføring i visse enheder, hvor det styrker løsningens effekt.

Du kan se frem til, at få gavn af følgende goder, ved at købe et genvexanlæg fra AirByNature:

  • Alle enhederne har både indblæs og udsug, hvilket sikrer en stabil luftcirkulation i alle rummene, hvor de er monteret.

  • Alle enheder kan tilpasses efter vægtykkelsen i din bolig.

  • Insektnet er standarden på alle vores ydervæg-enheder.

  • Ydervæg-enheder kan skabe solo-køling, så rum ventileres/køles uafhængigt af de andre rum. Dette sikrer, at du kan få 100% styring over din hjems ventilationssystem.

  • Nem og hurtig tilslutning med 220V.

  • Løsningen kan overvåges og styres via online dashboard.

Del det på