30. mar. 2022

Farvel til Bornholm? Søren Pilmark har solgt sit luksuriøse sommerhus



Efter flere år og ture af og på det danske boligmarked kan Søren Pilmark nu endelig give nøglerne til sin feriebolig på Bornholm videre til nye ejere.

Den folkekære skuespillers sommerresidensens på solskinsøen er nemlig blevet solgt. Det skriver boligmediet Boliga.dk.

Første gang det næsten 100 år gamle bindingsværkshus, som ligger i Bølshavn udenfor Svaneke, kom offentligt til salg var tilbage i vinteren 2018, og ejendommen har derfra været af og på markedet et par gange - og altså senest igen i 2021; hvor udbudsprisen lød på 7.395.000 kroner.

Men marts i år slog nogle købere altså til på det 197 kvadratmeter store sommerhus – med yderligere 112 kvadratmeter i kælderen – og udsigt til vandet, der omgiver den populære klippeø.

De nye ejere har fået deres navn på skødet med et lille afslag; det viser den netop tinglyste salgspris, der endte på 7.170.000 kroner. Det er liebhavermægleren Lilienhoff, der har stået for handlen af det store sommerhus.

 

SE OGSÅ:  Opdag dit drømmehjem, før det er for sent. 


Nu kan du se de nyeste boliger til salg endnu hurtigere på Boliga.dk.




Milliongevinst trods nedslag


På trods af et nedslag i prisen på 225.000 kroner har salget af sommerhuset dog indbragt skuespilleren og hustruen, Susanne Pilmark, langt mere end de selv gav for ejendommen for næsten 18 år siden.

Ifølge Boliga.dk købte de ferieboligen for 2,3 millioner kroner i sommeren 2004, hvilket er en kontant milliongevinst på næsten 4,9 millioner kroner – dog uden at medtage eventuelle forbedringer i sommerhuset i de næste to årtier, det har været på parrets hænder.

Salgsprisen kan også omregnes til en solid kvadratmeterpris på godt 36.400 kroner, hvilket er langt over prisgennemsnittet på ferieøen, hvor sommerhushandlerne i 2021 i gennemsnit indbragte en kvadratmeterpris på lige over 22.400 kroner.

Søren Pilmark er et af landets mest velkendte ansigter på skuespilscenen; han har blandt andet underholdt danskerne, som en af Ørkenens Sønner, tabt besindelsen i Blinkende Lygter og spillet det politiske spil i Kongekabale.

 

Se Søren Pilmarks sommerhus her


 

SE OGSÅ:  Opdag dit drømmehjem, før det er for sent. 


Nu kan du se de nyeste boliger til salg endnu hurtigere på Boliga.dk.

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga