Foto: Nybolig København K/City
07. Jan. 2022

Farvel til Christianshavn: Kendt tv-vært sætter sin lejlighed til salg


Næsten lige præcis to år. Det er så lang tid, at den populære sportsvært Rasmus Staghøj har boet i en ejerlejlighed midt på Christianhavn. 


Men noget tyder på, at det er blevet tid til et nyt hjem; den 97 kvadratmeter store lejlighed er nemlig netop kommet til salg. 


Det skriver boligmediet Boliga.dk. 


Sportsværten, der slår sine folder på TV2, købte hjemmet tilbage i 2019 med sin kæreste Katrine Hughes, men parret overtog nøglerne på den spæde første dag i 2020. Dengang lød købsprisen på 5,5 millioner kroner for lejligheden, der har fire værelser og flere altaner – både den franske og almindelige slags. 


I dag skal du dog betale 7,25 millioner kroner for lejligheden, der ifølge salgsmaterialet hos mæglerbutikken Nybolig København K/City, ligger ”mellem Christianshavns kanaler, dens bugnende café- og restaurantmuligheder, nær Vor Frelsers Kirke og kun to minutter fra metroen.” 


LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmetKæmpe prisstigninger


Hvis lejligheden bliver solgt for et beløb tæt på udbudsprisen, kan Tour de France-værten altså se frem til at tjene tæt på et par millioner på salget efter to års ejerskab - uden tanke for penge brugt på eventuelle forbedringer af hjemmet.


Men udbuddet af Staghøjs lejlighed kommer også efter to år med enorme prisstigninger på det københavnske boligmarked: 


Ifølge Boliga.dks tal er priserne på en kvadratmeter ejerlejlighed, der i 2019 i gennemsnit blev solgt for 51.290 kroner i postnummeret København K, steget over 22 procent, så køberne i 2021 gav svimlende 62.373 kroner for en kvadratmeter ejerlejlighed i området. 


Du skal dog give lidt mere for en kvadratmeter i den populære sportsværts lejlighed i postnummeret, som er udbudt til salg for en kvadratmeterpris på over 74.700 kroner. 


Rasmus Staghøj er kendt som fast vært på TV2, når Tour de France ryger over skærmen som soundtrack til de danske somre. Han er forlovet med Katrine Hughes, med hvem han sidste år blev far til en søn. Se Rasmus Staghøjs christianhavnerlejlighed her


 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga