Foto: Martin Sylvest Andersen, Ritzau
07. Nov. 2019

Farvel til Hellerup: Christiane Schaumburg-Müller køber LOC ud


Tre år efter hendes navn for første gang kom på skødet til den store villa i Hellerup, er den celebre tv-værtinde Christiane Schaumburg-Müller nu “kvinde i eget hus”.


Hun har nemlig netop købt den del af huset, der tidligere tilhørte eksmanden og rapperen Liam O’Connor, bedre kendt under sit kunstnernavn; LOC.


Det skriver boligsitet Boliga.dk.


Schaumburg-Müller og LOC købte det over 300 kvadratmeter store hus i 2016.


Den gang lød prisen på 10,7 millioner kroner, og indtil nu har de altså ejet adressen i Hellerup nord for København i fællesskab.


Men ifølge Tinglysning.dk har Christiane Schaumburg-Müller nu angiveligt købt LOC's del af ejendommen for en værdi af seks millioner kroner.Kendinge på gaden


Det er ikke første gang, at den populære tv-værtinde har haft nøglerne til en af de store kasser på vejen i det mondæne villakvarter.


Parret boede nemlig tidligere i et hus på 270 kvadratmeter på den anden side af gaden, som de købte tilbage i 2013 for 8,4 millioner kroner, det viser oplysninger fra Boliga.dk. Adressen solgte de dog godt to år senere - i 2015 - for 9.375.000 kroner for kort derefter at rykke over gaden, og altså ind i Schaumburg-Müllers nu helt eget hjem.


Mange danskere kender nok Christiane Schaumburg-Müller fra fredag aften på TV2, hvor hun toner frem på skærmen som værtinde på det populære program, Vild med Dans.


Sammen med LOC  - manden bag hits som Frk. Escobar - har hun sønnen Constantin, der kom til verden i 2016.


Parret meldte tidligere i år ud, at de ikke længere er sammen.Se lignende huse i Hellerup her

Del det på