Foto: Edc Mors, Nykøbing M // Foto: Boligkompagniet
25. Jun. 2021

Feriecenter eller campingplads: Nu kan du købe dit eget feriestedSommeren er over os og i takt med, at det bliver varmere og varmere, forstærkes lysten til at trække sig fra lumre kontorlandskaber og i stedet omfavne feriestemningen, der har lagt sig over det ganske land.

Feriestemning er noget, du endda kan gøre en hel livstil ud af, hvis du investerer i et af de mere specielle udbud på boligmarkedet lige nu.

Ifølge boligmediet Boliga.dk kan du nemlig i øjeblikket både købe din helt egen campingplads og flere feriecentre med alt fra lejligheder og pool til indendørs squash- og badmintonbaner.


Her kan du købe et helt feriested


Grønnegårde Camping, Ringsted


Foto: Boligkompagniet

Med 7,8 hektar jord er der god plads til camperende gæster på Grønnegårde Camping mellem Ringsted og Køge på Sjælland, som du nu kan overtage nøglerne til.

Campingpladsen - inklusive minigolf og petanquebaner, et vaskehus og en privat bolig på 233 kvadratmeter - er nemlig kommet til salg. Hele molevitten kan købes for 3.995.000 kroner.

Se campingpladsen her


Feriecenteret Fjordvang, Mors


Foto: EDC Mors, Nykøbing M

Der er næppe fare for at komme til at kede sig, hvis man køber den rummelige ejendom på det sydlige Mors i Limfjorden, som bliver drevet som et feriecenter. Fjordvang, som stedet bliver kaldt, har nemlig både en pool med vandrutsjebane, squash- og badmintonbane - altsammen indendørs.

Udbudsprisen lyder på 2.695.000 kroner, og så får du også et stuehus på 224 kvadratmeter og en stor naturgrund på hele 2,2 hektar med i handlen.

 
Se feriecenteret her

 

Feriecenter, Middelfart


På Vejlby Fed tæt på lillebæltsbyen Middelfart er der kommet endnu et feriecenter til salg med rigtig god plads til overnattende gæster; ejendommens to huse rummer nemlig tilsammen hele 20 værelser.

Indenfor er der også en pool med både spa og sauna - og så er der ikke langt til badestranden på den fynske nordkyst. Prisen for centeret lyder på 6.250.000 kroner.

 
Se feriecenteret her

 
Del det på