Foto: Presse
28. Nov. 2018

Find inspiration til dine gør-det-selv projekterHører du til den kategori, der har hænder og hoved skruet rigtigt på og masser af gå-på-mod og nyder at kunne gøre tingene selv - så er det bare med at kaste dig ud i alverdens gør-det-selv projekter.

Det kan både være de helt store bygge- og renoveringsprojekter, hvor hus eller have får en overhaling, eller det kan være de små ting, som gør hverdagen lettere eller de ting, som bare skal gøres – såsom at afkalke brusehovedet eller at få malet de sidste lister i stuen.


Få hjælp online


I dag er der masser af inspiration af hente i forskellige forums og forbrugeruniverser online, uanset om det er større projekter med isolering af kælder eller nedrivning af vægge, eller du blot søger tips til, hvordan du skal rengøre din vaskemaskine.

Du kan se mere på eksempelvis BygogHus, der laver artikler og guides til både de husejere, der har hænderne skruet rigtigt på, og de som gerne vil have en hjælpende og guidende hånd. Ofte er det fagkyndige, der har udarbejdet siderne, så du roligt kan gå i krig med dine projekter – men husk at være kritisk og brug hovedet, når du søger råd online, for efterhånden kan alle oprette blogindlæg.

Er du i stedet udstyret med ti tommelfingre, kan du også sagtens brugte internettet som en hjælp. Via internettet kan du også få de fagprofessionelle med på råd, og du kan finde guides til tilbud og priser på alt fra lamper til soveværelset til installation af en pillebrændeovn.

Hvis du – med dine ti tommelfingre – stadig har mod på at kaste dig ud i gør-det-selv trenden, så er der stadig håb forude. For online findes der et væld af gode trin for trin videoguides, der kan guide dig igennem simple aktiviteter såsom at pudse vinduer eller afkalkning af dit brusehoved.
Del det på