20. Aug. 2021

Fitnessdronning sælger vild vandkantslejlighed 


Efter blot ét år som indehaver af den attraktive adresse sælger kvinden bag Balder af Stål nemlig sin to-værelses lejlighed på Lille Strandvej. 


Det skriver boligmediet Boliga.dk. 


Charlotte Bircow købte Hellerup-lejligheden i august 2020 for 5,5 millioner kroner, og nu er lejligheden atter til salg. Hvis din morgenkaffe skal indtages på altanen, skal du i denne omgang af med 7.995.000 kroner, hvilket altså giver lejligheden en pæn prisstigning på næsten 2,5 millioner kroner.


 

Dyr, dyrere, dyrest 


Charlotte Bircows Hellerup-lejlighed får ifølge salgsmaterialet fra RealMæglerne Hellerup, Gentofte og Vangede, der har boligen til salg; "en almindelig københavnerlejlighed til at blegne”  - og det samme kan man sige om priserne.


En gennemsnitlig lejligheds-kvadratmeter i Gentofte Kommune er nemlig i år gået for 44.100 kroner, hvilket gør Gentofte til landets tredjedyreste kommune at købe lejlighed i - kun overgået af Frederiksberg og København.


Prisen for Bircows snart tidligere lejlighed ligger dog langt over gennemsnittet for kommunen. Hver af de 72 kvadratmeter, der ifølge Boliga.dks oplysninger er i lejligheden, står nemlig udbudt med en pris på over 100.000 kroner. 


Charlotte Bircow blev landskendt i 90’erne med sine Jane Fonda-inspirerede aerobicvideoer, og i dag bruger hun tiden på sin cremeserie Active By Charlotte. Ifølge Se&Hør bruger hun også en del tid i Monaco med sin kæreste; fodboldagent Per Steffensen. 


 

Se Charlotte Bircows lejlighed her 

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga