Foto: Estate Boligmægleren Tårs // Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager // Foto: Estate Læsø
15. Sep. 2021

Flyt ind i en kirke: Huse til salg med en hellig fortid 


Imponerende loftshøjde, kæmpestore rum og historiske detaljer.


Det er ikke noget, de fleste danske villaer og parcelhuse kan prale af. Derimod er det elementer, som er ganske hyppige i kirker - og i øjeblikket kan du faktisk få begge dele: Et hjem og et kirkerum i en og samme omgang.


Ifølge boligmediet Boliga.dk er der nemlig flere ejendomme til salg lige nu med en højhellig baggrund.


 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet


 

Her er tre hellige huse til salg lige nu


Baptistkirken i Bindslev
Ågade, Bindslev


Foto: Ejendomsmæglerfirmaet Thomas Risager

 

I den lille nordjyske by Bindslev ligger der på Ågade en arkitekttegnet villa i røde mur- og natursten, som indtil for et par år siden fungerede som områdets baptistkirke.


Tilbage står den store kirkesal med det skrå tag, en lille scene til at fremsige hvad man nu har på hjertet på og flere andre rum. Huset fordeler sig på i alt 139 kvadratmeter, der i dag er registreret til erhverv, men er forhåndsgodkendt til beboelse.


Hvis du vil overtage nøglerne til den gamle kirke, skal du stille op med 595.000 kroner, som er det, ejendommen er til salg for.Se kirken herFra missionshus til feriebolig
Hundetudevej, Læsø


Foto: Estate Læsø

 

I farvandet mellem Frederikshavn og Göteborg ligger sydesaltsøen Læsø, hvor et gammelt missionshus fra 1892 er blevet forvandlet til et sommerhus.


Guds ord står stadig nedskrevet på vægge og dørkarme, men inde i det store kirkerum er prædikestol skiftet ud med samtalekøkken og sofagrupper.


De i alt 181 kvadratmeter kan ifølge Boliga.dk blive dine for 1.095.000 kroner.Se missionshuset herMissionshus klar til forvandling
Bredgade, Tårs


Foto: Estate Boligmægleren Tårs

 

Endnu et missionshus er til salg, hvis man sætter kursen mod den lille by Tårs i Vendsyssel. Her ligger nemlig et rødt murstenshus med kors og årstallet 1896 på gavlen, som indtil for et par år siden havde en kirkelig funktion.


I dag står lokalerne tomme; også det imponerede kirkerum med et buet loft. Der er i alt 272 kvadratmeter fordelt på den oprindelig bygning fra slutningen af 1800-tallet og en tilbygning fra 70erne. 


Prisen lyder på 595.000 kroner.Se missionshuset her


 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga