Foto: Presse
16. Jun. 2019

Fra boliglån til virkelighed: Få overblik over dit boligkøbFra boligdrømmen opstår, til du har fået nøglen i hånden, er der mange processer, du skal gennem. Sparekassen Sjælland-Fyn guider dig gennem alle faser af dit boligkøb og rådgiver dig om bl.a. boliglån og forsikringer.

Sammen med gode og dygtige samarbejdspartnere hjælper Sparekassen Sjælland-Fyn dig hele vejen rundt om dit boligkøb og videre med alt lige fra valg af finansiering og forsikringer til gennemgang af købsaftale og juridisk rådgivning.


Få afklaret dine boligbehov


Inden du for alvor går i gang med at kigge efter den rigtige bolig, kan det være en god idé at få sat ord på, hvad det er, du har brug for.

  • Hvor stor skal boligen være?

  • Hvor skal boligen ligge?

  • Skal boligen være indflytningsklar?

  • Hvor stort et boliglån vil du have?


Overvej dine svar på spørgsmål som disse, så hjælper din bank dig med at finde ud af, hvad der rent økonomisk kan lade sig gøre.

Ved at afklare dine boligbehov og få overblik over din økonomi kan du gøre jagten på drømmeboligen nemmere for dig selv. Du kan nemlig søge mere målrettet, hvis du har afklaret dine behov og muligheder.


Hvor meget kan du købe for?


Ud fra få oplysninger laver vi en beregning for dig på, hvor meget du ca. kan købe bolig for. Du kan derfor finde ud af, om du har råd til den bolig, du kigger efter, eller om du skal justere lidt på forventningerne.

Klik her, og tast dine oplysninger ind i låneberegneren, så får du en vejledende beregning på et godt boliglån.

Sparekassen Sjælland-Fyn hjælper dig selvfølgelig også gerne med at lave en præcis beregning - ligegyldig om du har fundet en konkret bolig eller blot er interesseret i at finde ud af, hvilke boliger du realistisk set kan kigge efter.

Vi hjælper dig med at sammensætte den helt rigtige boligfinansiering, hvor vi kombinerer realkreditlån med et boliglån hos os, så det passer bedst til dit liv, din økonomi og dine behov.


Få styr på forsikringerne


Når du køber ny bolig, er det desuden vigtigt, at du sammen med din rådgiver får fundet frem til de rette forsikringer til dig og din bolig. Kunne du fx have brug for en ejerskifteforsikring, en parcelhusforsikring og/eller en indboforsikring?

Køber du en bolig, der øger dine fremtidige udgifter, er det desuden vigtigt, at du og din rådgiver gennemgår din pension og dine personforsikringer, bl.a. så du og dine eventuelle pårørende er sikret i tilfælde af sygdom, ulykke og død.

Udfyld formularen, så bliver du kontaktet af Sparekassen Sjælland-Fyn, der guider dig gennem dit boligkøb.


 
Del det på