Foto: Pernille Sams, Nybolig Aabenraa
18. Nov. 2021

Fra skolegård til luksus: Her er nogle af landets vildeste bolig-forvandlinger


Gamle skoler dukker af og til op på det danske boligmarked og med sine mange kvadratmeter, hvor der engang skulle være plads til egnens børn, er det ofte nogle boliger lidt udover det sædvanlige.


Det er også tilfældet for to tidligere skoler, der er til salg lige nu, som er blevet forvandlet til vilde liebhaverboliger.


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Her er der ikke meget skolegård, tavle og kridt tilbage - i stedet er der utallige gennemførte værelser, store lækre stuer og moderne køkkener.Fra distriktsskole til voluminøs villa 


Foto: Pernille Sams 

 

Midt i den nordsjællandske by Allerød ligger en kæmpevilla på over 500 kvadratmeter, som tilbage i 1823 blev opført som hele distriktets skole.


Gammel Skolegård, som ejendommen hedder, er sidenhen blevet lavet om til en luksuriøs bolig med store stuer, en kæmpe hall, en stor udestue i glas og i alt ni værelser med plads flere generationer.


Hvis det er dig, der skal overtage nøglerne til det rummelig hjem, skal du betale 13,5 millioner kroner, som er det beløb, den tidligere skole er til salg for.Se den gamle skole her

 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet
Fra landsbyskole til vild luksus


Foto: Nybolig Aabenraa

 

Selvom elementer fra den gamle arkitektur og håndværk er blevet bevaret i den gamle landsbyskole fra 1899 udenfor Aabenraa, er der dog mere luksus end skolegård over det gennemrenoverede hjem i dag.


Boligen har hele 730 kvadratmeter fordelt på tre plan og byder blandt andet på herskabelige stuer, et luksuriøst badeværelse med spabad og et moderne samtalekøkken.


Prisen for hele arrangementet lyder ifølge Boliga.dk på 7,5 millioner kroner.Se den gamle skole her 

LÆS OGSÅ Drømmer du om en solrig terrasse?


Prøv Boligas skyggekort, inden du køber drømmehjemmet

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga