Foto: Henrik R Petersen, Ritzau
12. Sep. 2019

Fra Westeros til Nordsjælland: Pilou Asbæk køber sommerhus


Efter flere år i rollen som mere eller mindre ligevægtig jernpirat og dragedræber i den populære tv-serie Game Of Thrones - hvis sidste sæson røg over skærmen i foråret - er Pilou Asbæk nu ude på den anden side af den massive internationale indspilning.


Ikke mere Westeros, ikke mere kindskæg og hofmytterier - i stedet er sommeren foregået på lidt andre slagmarker: det danske boligmarked.


Det oplyser boligsitet Boliga.dk.


I hvert fald er Asbæk og hustruen Anna Bro blevet de nye ejere af et sommerhus i Nordsjælland - nærmere bestemt i Jægerspris i Hornsherred.


Selve huset er 50 kvadratmeter stort og ligger på en knap 3.000 kvadratmeter stor grund ikke langt fra havet og badestranden i det attraktive ferieområde.Over udbudsprisen


Selvom Pilou Asbæk efterhånden har haft flere internationale roller og i et interview hos Euroman sidste år om det selvsamme emne sagde: "Hvorfor kan målet ikke bare være at tjene en fucking masse penge og købe et sommerhus?


Så har det ikke krævet et himmelråbende stort beløb for parret at blive sommerhusejere.


Den nye feriehybel er nemlig blevet deres for en købspris på 1.350.000 kroner. Hvilket er 55.000 kroner mere end den pris, der stod på salgsopstillingen, det viser Boliga.dks. arkivannonce for sommerhuset.


Ikke nok med at sommerhuset blev solgt dyrere end udbudsprisen, så nåede det også kun at være til salg i 12 dage, før det blev solgt.


Pilou Asbæk og Anna Bro er vant til at håndtere hurtigere handler. I 2017 solgte de deres daværende Nørrebro-lejlighed på blot fire dage og til 200.000 kroner over udbudsprisen. I dag bor parret på Christianshavn.Se Pilou Asbæks gamle lejlighed her 

Del det på