31. okt. 2016

Gigant-handel: Mary og Frederiks låne-sommerhus er solgtDronningens mangeårige slyngveninde Susanne Heering har netop solgt sit sommerhus i den nordsjællandske ferieby Tisvildeleje.

Men det er ikke kun Heering, der må vinke farvel til sin ferieretræte i første række til havet.

Ifølge flere medier har sommerhuset, der er et af Tisvildelejes ældste og mest originale, nemlig også lagt ramme til flere af kronprinseparrets sommerferier.

Dermed kan den nye ejer altså bygge sandslotte, sole og bade fra det samme private strandstykke som Danmarks næste to konger.

Fire måneder på markedet

Sommerhuset blev oprindeligt udbudt til 19,8 millioner kr., men efter fire måneder på markedet kunne mægleren atter hente sit til salg-skilt.

Det tog nemlig ikke mere end 120 dage og et afslag på 1,3 millioner kr. at få huset solgt til 18,5 mio. kr., hvilket er årets næststørste salg på sommerhusmarkedet.

Susanne Heering kom selv til huset i Tisvildeleje i 2003 for bare 5.350.000 kr.

Men oprindeligt er sommerresidensen bygget helt tilbage i 1898, siden da er huset dog blevet renoveret med arkitektonisk-rådgivning, så det forsat fremstår med sin oprindelige badehotels-stemning.

hans_olriks_vej_9b-2_WP
Foto: Lilienhoff

Balletdanser og royalt bekendtskab

Susanne Heering, der for nylig rundede 78 år, har gennem sit liv blandt andet været ejer af en balletskole i Næstved og ligeledes undervist i ballet.

Samtidig har hun været nær veninde med Dronning Margrethe i en menneskealder - og dronningen har sågar hjulpet med kulisser og kostumer ved nogle af Heerings balletopvisninger.

Her kan du se Tisvildelejes lækreste sommerhuse til salg netop nu 

Se Boliga-annoncen fra Heerings sommerhus her
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga