Foto: Presse
22. Okt. 2020

Gode råd til indretning af et kontorKontoret er et af de rum i hjemmet, som man ofte negligerer, da det sjældent er noget for hele familien. Et kontor, ligesom soveværelset, er personligt og skal afspejle et humør og et fristed. Det kan være utrolig svært at indrette sit eget kontor, men samtidig kan det ikke indrettes af andre end en selv. Når man skal indrette et kontor er det vigtigt, at man tænker logisk og følger sine instinkter. 

I denne artikel vil man kunne læse mere om hvordan man kan komme godt afsted med at indrette sit kontor. 


Komfort er utrolig vigtigt


Når det kommer til kontoret er komfort det vigtigste. Et kontor, hvor man ikke kan sidde ordentligt at arbejde eller slappe af, er ikke et kontor, som vil blive brugt optimalt. Derfor er ens kontorstol et af de vigtigste møbler, som man skal tænke over når man skal indrette kontoret. Kontorstolen har den funktion udover at være det primære sted, man sidder på kontoret, også den funktion - sammen med skrivebordet - at den forbinder hele rummet med hinanden. Derfor er det vigtigt, at man tænker på hvordan bordet og stolen ser ud sammen, men også hvordan det kan være med til at binde hele rummet sammen.

 

Et kontor skal være et fristed


Et kontor har muligheden for at være et fristed i et hjem, som i nogle tilfælde godt kan være lidt trangt. Det kan være i en ejerlejlighed i Aarhus, hvor kontoret fungerer som det rum i hjemmet, hvor man kan trække sig tilbage og være sig selv en smule. Dette hænger ofte meget sammen med det sidste råd, men kontoret er ofte det rum, hvor man kan slappe af på en anden måde. 

 

Personligt kontor 


For at kunne gøre kontoret til det perfekte frirum gælder det om at få et personligt kontor. Det personlige kontor skal afspejle ens identitet, og samtidig være praktisk og funktionelt. Alle har oplevet at træde ind i et rum, hvor alt bare har en vibe, som man kan lide. En vibe og en fornemmelse, som får en til at udforske rummet og dykke ned i alle dets kroge. Det gør man blandt andet ved at hænge personlige plakater op. Have forskellige ting og sager hængende, og man kan også male væggene i en anden farve, som man kan lide. Der er mange måder at gøre et kontor personligt på, og det gælder bare om at finde den metode, som passer bedst til dig. 
Del det på