08. mar. 2021

Gymnastiksal og rektorbolig: Vild ejendom melder sig på slunkent boligmarked


En tidligere skole, en gymnastiksal og en rektorbolig.


Det er alt sammen noget, du får med i handlen, hvis du køber den gamle Lidemark Skole udenfor Køge, som lige er kommet til salg.


Landsbyskolen blev bygget i 1943 og husede områdets 1. til 7. klasser indtil 1970, hvor den lukkede. 


Det skriver boligmediet Boliga.dk.

I dag byder ejendommen på i alt 522 kvadratmeter bolig, hvor der er plads til hele fire familier med hver deres eget køkken og badeværelse. Det oplyser ejendomsmæglerforretningen Estate Køge i deres salgsmateriale.


Hele molevitten er kommet på markedet for 6.295.000 kroner, hvilket er lige over 12.000 kroner for hver af de mange kvadratmeter, der fordeler sig på i alt 13 værelser. 


SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  
Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus


 

Stigende priser i lavt udbud 


I Køge Kommune, hvor Lidemark Skole ligger, er udbuddet af boliger til salg - ligesom i resten af landet - på et lavpunkt lige nu.


I øjeblikket er der kun omkring 160 villaer og rækkehuse til salg i hele den østsjællandske kystkommune, hvor der i samme forårsmåned sidste år var 292 huse at vælge imellem for køberne. Det viser udbudshistorikken fra Boliga.dk.


Puljen af boliger til salg i området er altså faldet 45 procent på bare ét år - et endnu større dyk end på landsplan, hvor udbuddet er svundet 29 procent ind.


De få boliger på markedet har fået priserne til at stige, hvilket betyder, at man i dag skal betale næsten 22.600 kroner for en villakvadratmeter i Køge Kommune - en prisstigning på syv procent i forhold til sidste år og altså noget mere end man får kvadratmeterne i den gamle Lidemark Skole for.



Se Lidemarks gamle landsbyskole her


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  
Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga