Foto: Lars Gundersen, Adam Schnack A/S
25. Maj 2022

Har du råd? Her er landets dyreste sommerhuskvadratmeter til salgDet er sommerhuspriserne, der har haft allermest vind i sejlene i de to foregående raketår på boligmarkedet: Bare fra 2019 til nu er kvadratmeterpriserne for de udbudte ferieboliger steget 37 procent.

Men selvom priserne allerede er maxet ud i øjeblikket og ligger på det højeste niveau nogensinde, så er der nogle sommerhuse til salg, der sprænger statistikken i stumper og stykker.

Det skriver boligmarkedet Boliga.dk.

For hvor du i gennemsnit skal betale 24.500 kroner pr. kvadratmeter på landsplan, så skal der langt mere til, hvis du skal købe landets dyreste sommerhuskvadratmeter til salg lige nu.

 

SE OGSÅ: Hvad skal din bolig egentlig koste?


Tjek prisen på en bolig, også selvom den ikke er til salg, på Boliga.dk. Her er landets dyreste sommerhuskvadratmeter til salg


1. Strandvejen, Tisvildeleje


Hvis det er dig, der skal overtage nøglerne til det røde træsommerhus på Strandvejen i feriebyen Tisvildeleje, skal du være villig til at betale intet mindre end 225.000 kroner for hver af ferieboligens 60 kvadratmeter.

Det klassiske sommerhus fra 1940 ligger i anden række til vandet i den nordsjællandske kystby og er til salg for 13,5 millioner kroner, der altså sikrer det pladsen som landets højeste kvadratmeterpris.

 
Se sommerhuset her


2. Haldsvej, Liseleje


Foto: Lars Gundersen, Adam Schnack A/S

Længere nede ad Sjællands nordkyst i Liseleje er et moderne sommerhus fra 2002, der ligger i første række til vandet med udsigt udover Kattegat, til salg for 20 millioner kroner.

Det betyder, at du skal slippe over 206.000 kroner for hver af ferieboligens i alt 97 kvadratmeter, der ifølge Boliga.dk, er landets næstdyreste kvadratmeterpris for et sommerhus til salg netop nu.

 
Se sommerhuset her

 

3. Pyramidestien, Tisvildeleje


Længere inde i landet i Holløse omgivet af den nordsjællandske natur ligger et gammelt hus fra 1925 – komplet med bindingsværk og stråtag.

I dag er det forvandlet til en eksklusiv feriebolig på 143 kvadratmeter, som altså koster mere end 174.800 kroner pr. styk – grundet den svimlende udbudspris på 25 millioner kroner. Det giver således landets tredjedyreste kvadratmeterpris for sommerhuse til salg lige nu.

 
Se sommerhuset her

 

SE OGSÅ: Hvad skal din bolig egentlig koste?


Tjek prisen på en bolig, også selvom den ikke er til salg, på Boliga.dk. 

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga