14. Feb. 2019

Hav, fjord og øer: Sommerhuse med udsigt til under en million


Udsigt til hav er ofte lig med en høj pris, når det gælder boliger. Derfor er det også ofte forbeholdt købere med en solid økonomi at få kig til bølgen blå fra deres stue. Det er heller ikke alle forundt at have råd til en feriebolig.


Men det er faktisk muligt at få begge dele: udsigt og hus for et ganske overskueligt beløb. Lige nu er der nemlig flere sommerhuse til salg landet over med kig til havet - og nogle af dem koster under en million. Det oplyser Boliga. Se sommerhuse med flot havudsigt til salg under en million


Vestre Mole 26, Bønnerup Strand


Foto: EDC Grenaa


Pris: 999.000 kroner


Den første feriebolig på listen er udbudt til lige under en million, og den har ikke bare udkig til Kattegat, men også havnelivet i Bønnerup Strand på Djursland. “Skipperhuset” er 55 kvadratmeter over to etager og har en terrasse foran og bagved, så man rigtig kan nyde omgivelserne.


Se huset her


Hovedvejen 28, Avernakø


Foto: EDC Faaborg 


Pris: 895.000 kroner


På en ø skulle der gerne være rig mulighed for at redde sig en god havudsigt, og det er netop tilfældet med dette sommerhus på Avernakø i det Sydfynske Øhav. Det 57 kvadratmeter, hvide hus ligger midt i naturen med udsigt ud over vandet et par hundrede meter væk, ifølge Boligas oplysninger. 


Se huset her


Strandgårdsvej 14, Fjerritslev 


Foto: Thorkild Kristensen, Blokhus


Pris: 895.000 kroner


Det næste sommerhus ligger midt i klitterne på en naturgrund i Nordjylland. Det tager ikke mange skridt før man står med fødderne i Vesterhavet. Selve huset er bygget i 1952, er på 51 kvadratmeter, har to soveværelser og en stue med brændeovn.


Se huset her


Lindøhoved 58G, Bogense


Foto: EDC Søndersø


Pris: 850.000 kroner


Vi rykker til Fyn, hvor det næste sommerhus ligger på Lindøhoved blot få meter fra vandkanten. Der følger en terrasse med boligen, hvor kan man nyde udsigten med kig til de omkringliggende øer og Lillebælt. Selve huset er opført i træ og er på 30 kvadratmeter, det oplyser Boliga. 


Se huset her 


Skarkær 128, Skarrev


Foto: Mikkelsens Ejendomskontor


Pris: 645.000 kroner


Den sidste feriebolig på listen er også den billigste. Det blå hus ligger på en høj grund med flot udsigt ud over Aabenraa Fjord, som kan nydes fra terrassen. Sommerhuset er på 56 kvadratmeter og er bygget i 1969, men gennemmoderniseret og tilbygget siden. 


Se huset her

Del det på