Foto: Lützau
28. Jul. 2021

Her er prisen: Forretningsmand køber dansk ø for stort millionbeløb 


For et par uger siden spredte nyheden sig om købet af den private ø Masnedø Kalv udenfor Sjællands sydlige kyst, som ingen ringere end eventyreren og forretningsmanden Per Wimmer stod bag. 


Hvad det skulle koste kunne man dengang kun gisne om, men det er bestemt ikke småører ifølge den netop tinglyste handel. 


Det skriver boligmediet Boliga.dk.


Filantropen - som blandt andet står bag investeringsbanken Wimmer Financial og rumprojektet Wimmer Space - har nemlig betalt intet mindre end 7,3 millioner kroner for den 2,3 hektar store ø i Storstrømmen.


En handel, der var i hus blot 14 dage efter han hørte om øens eksistens for første gang: 


- Det var lidt et impulskøb for at være helt ærlig, sagde Per Wimmer til Boliga.dk i en artikel i forbindelse med købet. 


- Jeg er sådan en type, der ret hurtigt kan tage beslutninger. Enten kan jeg lide det, eller også kan jeg ikke lide det - og den (Masnedø red.) her kunne jeg godt lide. Det spillede også ind, at beliggenheden er helt i top; jeg kan flyve ind fra London og tage en helikopter til øen fra Kastrup på 12 minutter eller lidt over en time i bil.


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus


 

Millionafslag med i handlen


Salget af øen - som også huser et sommerhus i form af en norsk bjælkehytte på 78 kvadratmeter - blev håndteret af liebhavermæglerkæden Lützau.dk, og da Per Wimmer slog til, lød udbudsprisen ifølge Boliga.dk på 8.295.000 kroner.


Det er altså lykkedes forretningsmanden at få en rabat på næsten en million kroner for øen, som han tidligere på måneden fortalte Boliga.dk, skal bruges som et privat fristed og ikke kommercielt. 


Wimmer er ikke den eneste, der kan tilføje ø-ejer til CV’et i år: Tilbage i juni blev den otte hektar store Langø udenfor Langeland nemlig solgt for ti millioner kroner. Se Masnedø Kalv her


 

SE OGSÅ Drømmer du om at bygge dit eget hus?  


Find lige det, der passer til dig på Boliga.dk - Byg Hus

Del det på
Kan du lide, det du læser?
Tilmeld dig vores nyhedsbrev og få
bolignyheder direkte i din indbakke.
1Boliga